Wu Xing a ajuns şi în Centrul Vechi

Wu Xing a ajuns şi în Centrul Vechi
person Horeca
access_time_filled

Wuxing1Wu Xing a deschis un nou restaurant, de data aceasta în Centrul Vechi al Capitalei, pe Strada Covaci. Prezentă pe piața bucureșteană din anul 1999 și cunoscută până acum doi ani pentru livrările la domiciliu, rețeaua Wu Xing a deschis prima unitate cu servire directă în centrul comercial Afi Palace Cotroceni, la sfârșitul anului 2010. Anul trecut Wu Xing s-a extins cu un restaurant localizat în Pipera Business Tower, în care a investit 200.000 euro.

 Wuxing5
O dată cu deschiderea noului restaurant Wu Xing a lansat și o nouă campanie de promovare, astfel că rețeaua oferă 5 lei cadou la orice bon mai mare sau egal cu 50 de lei. Trebuie doar să trimiteți un sms la 1817 cu textul wuxing și veți primi automat voucherul cadou

Wuxing4
De asemenea, tot în noul restaurant, până la 25 martie, dacă veți comanda orice preparat de pui, veți primi încă unul gratuit. În fiecare seară între orele 19.00 și 21.00, restaurantul îi invită pe pasionații de bucătăria chinezească să admire demonstrațiile culinare oferite de maestrul bucătar și să afle câteva secrete culinare chinezești.
Wuxing2
Restaurantul din Centru Vechi are 45 locuri în interior și va ofei încă 20 de locuri când va deschide terasa. la care se vor mai adauga 20 de locuri pe terasa. În meniu veți găsi câteva preparate noi din gamele Tushin și Gan Bian (pui, porc, oaie Tushin, porc și pește Gan Bian).
Wuxing3
„Credem că am deschis acest restaurant în momentul oportun, iar prezența noastră în Centru Vechi este un obiectiv pe care l-am urmărit de mult timp. Și cum planurile de dezvoltare a rețelei de restaurante sunt principala direcție de acțiune a companiei noastre ne veți găsi în multe zone strategice din București”, a spus Cristian Mogodici, Marketing Manager Wu Xing.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302