Se caută cel mai bun Chef din România

Se caută cel mai bun Chef din România
person Horeca
access_time_filled

•    Au început înscrierile în Arena Bucătarilor, ediția 2014

Selgros Cash&Carry România anunță începerea înscrierilor pentru Arena Bucătarilor, cea mai importantă competiție dedicată profesioniștilor din domeniul gastronomiei. Competiția ajunsă la a șasea ediție își propune să premieze priceperea și măiestria celor mai buni Chefi, ce vor convinge juriul de profesionalismul și ingeniozitatea pregătirii rețetelor pentru premiile puse în joc, în valoare de peste 40.000 lei. Totodată, unul dintre concurenți va fi premiat și cu premiul special Selgros România, constând în antrenamentele personale și participarea la concursul internațional Les Chefs en Or, din Paris, în luna noiembrie 2014.

machetaarenabucatarilor2014

Și în acest an competiția se va desfășura în 3 etape preliminare online, urmând ca etapa finală să aibă loc pe 10 septembrie, în București, în cadrul unui eveniment public. Înscrierile se vor desfășura astfel: etapa 1 în perioada 28 aprilie – 9 mai, etapa 2 în perioada 26 mai – 6 iunie și etapa 3 în perioada 23 iunie – 4 iulie. 

Juriul care va alege cei trei finaliști după fiecare etapă preliminară este format din Chef Cezar Munteanu, Chef Rotisseur du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Adrian Pop, Maestru în Arta Culinară, Master Chef la Black Tulip Dej și Adrian Hădean, cunoscut blogger culinar. În etapa finală, cei 9 concurenți vor avea de gătit live în fața publicului și a juriului în cadrul evenimentului organizat în București. Pentru finala se vor alătura juriului și Ioan Florescu, Maestru Bucătar la un renumit restaurant din Brașov și un Maestru al Artei Culinare din Elveția. 

Acum cinci ani am pornit la drum cu un proiect drag nouă prin care să susținem activ performanța în arta culinară. Astfel că am pus bazele uneia dintre cele mai importante competiții culinare din România, Arena Bucătarilor. An de an am văzut cum tot mai mulți bucătari profesioniști se înscriu în competiție pentru a-și demonstra măiestria și priceperea culinară, răsplătindu-ne astfel eforturile. Anul acesta Arena Bucătarilor ajunge la un alt nivel, cu un juriu internațional și un eveniment de mare anvergură organizat în București„, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România. 

Anul acesta și publicul va avea un rol activ în alegerea celor mai pricepuți Chefi, prin acordarea unui premiu special. Pe lângă competiția tradițională dedicată bucătarilor profesioniști, în Arenă vor intra și copiii, în competiția dedicată lor – Arena Bucătărașilor. 

Regulamentul ce include detaliile organizării competiției bucătarilor profesioniști poate fi accesat online, la www.selgros.ro, în secțiunea Arena Bucătarilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302