Foodpanda se extinde în Iași

Foodpanda se extinde în Iași
person Horeca
access_time_filled

comenzimancareonlineDupă extinderea rapidă din București, Cluj și Timișoara, Iași este al patrulea și cel mai nou oraș în care foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, alege să se lanseze.

Începând din aprilie, peste 17 restaurante, recunoscute și apreciate de ieșeni pentru bucătăria diversificată și de calitate, sunt prezente pe platforma foodpanda, se precizează într-un comunicat de presă.

„Iași este un oraș dezvoltat, cu restaurante bune și clienți deschiși, care apreciază bucătăria de calitate fie că iau masa în oraș sau că o comandă acasă. Așa că a fost natural pentru noi să le punem la dispoziție cea mai la îndemână metodă de comandă a felului de mâncare preferat. În prezent am semnat parteneriate cu peste 17 restaurante din Iași, urmând ca până la finalul anului să atragem pe platformă până la 35 dintre cele mai recunoscute restaurante ieșene„, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu aproximativ 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302