Subway a deschis primul restaurant într-un oraș sub 100.000 locuitori

Subway a deschis primul restaurant într-un oraș sub 100.000 locuitori
person Horeca
access_time_filled

extinderesubwayinromaniaSubway a deschis miercuri, 4 februarie a.c., la Alba Iulia, al 22-lea restaurant din România, acesta fiind primul restaurant Subway deschis în România într-un oraș cu sub 100.000 locuitori. „Suntem încântați să dechidem primul restaurant Subway într-un oraș cu sub 100.000 de locuitori unde nu sunt prezenți competitorii de talie internațională. Prin acest restaurant demonstrăm flexibilitatea și cererea brandului Subway de către români”, a declarat Andrei Trifan, agent de dezvoltare Subway.

Restaurantul din Alba Iulia este amplasat în incinta stației Petrom, la intersecția străzilor Bulevardul Ferdinand I cu Bulevardul Încoronării, având o suprafață de 100 mp. Unitatea oferă loc de muncă pentru șapte angajați.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să aduc franciza Subway în Alba Iulia. Sandvișurile și salatele preparate de către artiștii noștri sunt o alternativă mult mai sănătoasă la mâncarea de tip fast-food, foarte uzuală în zilele noastre. Restaurantul Subway se pretează unei locații cu trafic intens, care poate oferi locuri de parcare în apropiere și unde clienții pot fi serviți cu rapiditate indiferent de oră, fără a aștepta zeci de minute pentru a lua masa. Din acest motiv, am ales ca și locație benzinăria Petrom, aceasta îndeplinind condițiile noastre”, a declarat Cătălin Muntean, francizatul Subway pentru Alba Iulia.

Primul restaurant Subwaydin România a fost deschis în anul 2012, în București după care au urmat marile orașe ale țării: Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava, Sibiu, iar din luna februarie și în Alba Iulia.

„Subway este cel mai puternic brand internațional care își anunță intrarea pe piața locală (din Alba Iulia, n.r.), susținând prin acest fapt continua dezvoltare a orașului Alba Iulia”, se mai arată într-un comunicat al companiei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302