Zona de Food Court din viitorul Mega Mall va ocupa 10.000 metri pătrați

Zona de Food Court din viitorul Mega Mall va ocupa 10.000 metri pătrați
person Horeca
access_time_filled

Zona de food court din incinta viitorului ‘Mega Mall’ din Capitală, care se va inaugura pe 23 aprilie a.c. în vecinătatea Arenei Naționale, va ocupa un spațiu impresionant de aproximativ 10.000 metri pătrați și va găzdui restaurante și fast food-uri variate cu specific internațional precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box și Subway, se precizează într-un comunicat de presă. Zona de cafenele va include branduri precum Paul, Brioche Dorée și Manufaktura by Doncafé.

randaremegamall

Din luna aprilie, Mega Mall, cel mai așteptat centru comercial al Capitalei, va oferi bucureștenilor cea mai variată gamă de branduri și de modalități de petrecere a timpului liber. Situat în imediata vecinătate a Arenei Naționale, Mega Mall propune din 23 aprilie o experiență completă de shopping și divertisment, reunind sub același acoperiș cele mai căutate domenii de către bucureșteni: fashion, sport, tehnologie, home and deco și entertainment„, se arată în comunicatul de presă.

Mega Mall se află  în acest moment în ultima fază de construcție, la ridicarea clădirii participând peste 2000 de muncitori. Dintr-o suprafață totală construită de 210.000 metri pătrați, 72.000 reprezintă spațiul închiriabil. Suprafața este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spații mici rămase disponibile, s-a creat o listă de așteptare pentru potențialii retaileri.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, dar și o zonă de entertainment diversificată: un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru World Class dotat cu o piscină semi-olimpică și un nou concept de loc de joacă pentru copii. Zona de entertainment cuprinde și un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea în direct transmisiuni sportive și se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scenă specială. Tot în cadrul sports bar-ului, bucureștenii se vor recrea în zonele de bowling pentru adulți și pentru copii și vor putea lua masa în spațiul de dining și de lounge, ce oferă meniuri cu specific american. Mega Mall cuprinde și un casino, deschis 24 de ore din 24.

Clienții Mega Mall vor avea la dispoziție un total de 3000 de locuri de parcare, 1000 dintre acestea aflându-se pe acoperișul complexului, ce poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiții NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302