A V-a ediție a Galei Turismului premiază excelența în turismul românesc

A V-a ediție a Galei Turismului premiază excelența în turismul românesc
person Horeca
access_time_filled

galaturismeditie2015Fashion TV România – în calitate de producător de evenimente și Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) vor organiza, în data de 13 martie 2015, la Stejarii Country Club București, ora 19.30 – cea de a V-a ediție a evenimentului Gala Turismului.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului și este considerat unul reprezentativ pentru industria turismului românesc, ce își dorește să susțină promovarea și dezvoltarea industriei turistice din România, se precizează într-un comunicat.

În cadrul acestei ediții speciale, se vor premia cele mai reprezentative locații turistice din România, conform nominalizărilor pe care Asociațiile de Promovare și Dezvoltare a Turismului din România, precum și patronatele și federațiile partenere din industrie le-au făcut.

Premiem pentru al 5-lea an consecutiv destinațiile românești și locațiile turistice de excelență din România. În premieră, în acest an vom premia și operatori de turism internaționali, din țările pe care le considerăm piețe strategice pentru atragerea de turiști străini în România, și anume Israel și Moldova, pentru eforturile pe care aceștia le fac pentru a promova destinațiile românești și pentru a atrage mai mulți turiști străini în România. Vom avea alături de noi întreaga industrie turistică din România și vom afla împreună cine sunt laureații Galei Turismului 2015. Turismul românesc are nevoie de cât mai multe evenimente, care să pună în lumină și în valoare destinațiile românești„, a declarat Corina Martin, Președintele Federației FAPT.

La această ediție vor participa numeroase personalități din industria turismului românesc, primari și președinți de Consilii Județene din România, reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului, președinți de organizații de turism.

În premieră, organizatorii îl vor avea alături pe proprietarul Fashion TV International, dl. Michael Adam.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302