ANAT: Circa 10.000 de turiști vor beneficia de ediția de toamnă “Litoralul pentru Toți”

ANAT: Circa 10.000 de turiști vor beneficia de ediția de toamnă “Litoralul pentru Toți”
person Horeca
access_time_filled

vacantelitoral2014Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Litoral – Delta Dunării (ALDD) lansează programul „Litoralul pentru Toți”, ediția de toamnă 2014. În condițiile în care prognoza meteo pentru luna septembrie este favorabilă, patronatele din turism se așteaptă ca aproximativ 10.000 de turiști să beneficieze de programul „Litoralul pentru Toți”, se arată într-un comunicat emis de ANAT. 

Până acum s-au înscris în program 26 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral (opt hoteluri de două stele, 12 hoteluri de trei stele, șase hoteluri de patru stele) care pun la dispoziție un număr de 1.986 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vândute de peste 30 de agenții de turism din toată țara. Detaliile privind agențiile de turism și hotelurile incluse în program se găsesc pe site-urile: www.anat.ro, www.fptr.ro, www.asociatia-litoral.ro.

„La finalul unui veri în care vremea nu a ținut cu noi, încercăm prelungirea sezonului estival, oferind tuturor românilor posibilitatea de a petrece o săptămână pe litoralul românesc. În derularea programului ‘Litoralul pentru Toți’ se implică, din păcate, doar patronatele din turism, tarifele de vânzare fiind de multe ori sub costurile de exploatare. Deși nu există niciun suport din partea autorităților cu privire la reducerea taxelor aferente programului, acesta continuă, fiind văzut de noi ca o obligație morală față de românii care așteaptă să se înscrie în fiecare ediție, pentru a profita de un sejur pe litoral la tarife scăzute”, declară Dragoș Raducan, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

„Programul ‘Litoralul pentru toți’ se află la cea de-a 15-a ediție ca program tradițional în care patronatele hoteliere și cel al agențiilor de turism și-au dat mâna în vederea atragerii turiștilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condițiile în care nicio altă destinație externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă”, declară Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Mai multe informații despre program și despre tarifele practicate la ediția de toamnă sunt disponibile aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302