Atracțiile turistice ale României, promovate în California

Atracțiile turistice ale României, promovate în California
person Horeca
access_time_filled

romaniapromovarecaliforniaZonele și atracțiile turistice din România vor fi prezentate publicului american  și reprezentanților mass-media din cel mai populat stat american, California, cu ocazia participării Ministerului Turismului la expozițiile pentru turism din seria “Travel and Adventure Show” care sunt programate în perioada 10 – 12 februarie 2017 la San Francisco și respectiv 17 – 19 februarie 2017 la Los Angeles, informează Ministerul Turismului.

Cei aproximativ 60.000 de vizitatori, care sunt așteptați la evenimentele menționate mai sus, vor avea posibilitatea să obțină materiale de promovare, să primească informații în legatură cu tururi, itinerarii și evenimente culturale care se vor desfășura în perioada 2017 – 2019 și să beneficieze de asistență pentru planificarea călătoriilor în România.

America de Nord reprezintă principala piață turistică extra-europeană a României, iar Statele Unite ale Americii sunt a cincea sursă de turiști internaționali (incoming) care ne vizitează țara. Statele Unite se află pe primul loc din punctul de vedere al numărului de turiști și al cheltuielilor pentru turism și călătorii către destinații îndepărtate (“long-haul”) și ocupă locul al doilea în clasamentul mondial al volumului de cheltuieli pentru turism international emițător (outgoing).

Expozițiile pentru turism și călătorii din Statele Unite ale Americii și Canada se disting prin simplitate și pragmatism și se concentrează exclusiv asupra interacțiunii, a schimbului de informații, fără a acorda importanță “decorului” / construirii unor standuri mari și spectaculoase.

Turiștii potențiali, reprezentanții mass-media și agenții de turism participă la expozițiile pentru turism deoarece sunt interesați să-i întâlnească pe reprezentanții destinațiilor turistice și pe turiștii experimentați – chiar în condițiile în care rețeaua Internet și ghidurile de călătorie oferă un volum impresionant de informații” (Patricia Schultz, autor “1000 Places to See Before You Die”).

Participanții la evenimentele “Travel and Adventure Show” au, de asemenea, posibilitatea să întâlnească celebrități din lumea turismului și a călătoriilor – realizatori de emisiuni de televiziune, autori de cărți și ghiduri de călătorie –  să asiste la programe culturale, să participe la concursuri / trageri la sorți pentru premii și să facă rezervări pentru tururi și aranjamente de călătorie.

Deoarece potențialii turiști americani sunt fascinați de – iar mulți dintre ei asociază România cu – castele, standul României va prezenta tema “Castele și Cetăți din România”. Suprafața standului României va fi (“standard”) egală cu cea pe care majoritatea expozanților iși vor prezenta atracțiile și/sau ofertele.

în sala de expoziții vor fi amenajate cinci zone (“theater”) pentru prezentări și spectacole de divertisment: Travel Theater (pentru prezentări ale celebrităților americane din domeniul turismului și al călătoriilor), Taste of Travel (pentru prezentări și demonstrații culinare), Destination Theater (pentru prezentări ale produselor / destinațiilor turistice), Savy Traveler Theater (pentru prezentări ale unor turiști experimentați / interes special), Global Beats Stage (pentru spectacole  culturale / de divertisment).

Copii și tinerii vor putea să viziteze zona “mini-zoo” (animale exotice), să facă exerciții de alpinism / cățărare și să învețe să se deplaseze – sau să se plimbe – cu noul mijloc de deplasare ‘Segway’.

Costul unui bilet de intrare la expozițiile “Travel & Adventure Show” din zonele metropolitane San Francisco / Bay Area și Los Angeles este de 15 $ / zi / persoană (sau 22 $ pentru bilet valabil doua zile). Tinerii cu vârsta de până la 16 ani – și membrii activi ai forțelor armate americane plus patru membri ai familiei lor – beneficiază de bilete gratuite.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302