Conferință internațională la București despre managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice

Conferință internațională la București despre managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice
person Horeca
access_time_filled

conferintaturismUNWTOAutoritatea Națională pentru Turism (A.N.T.), în calitate de gazdă a evenimentului, în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului (O.M.T.), organizează Conferința Internațională „Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate” în data de 23 iunie 2016, începând cu ora 08:30, la Palatul Parlamentului din București, sala Nicolae Iorga.

Acțiunea este de o importanță majoră pentru turismul național și internațional și își propune, prin tematica abordată, să facă cunoscut și să dezvolte la nivel internațional noul trend în domeniul turistic, legat de Organizațiile de Management al Destinațiilor (O.M.D.), care presupune o viziune integrată a tuturor elementelor care definesc și conturează o destinație turistică.

O.M.D.-urile sunt o entitate cu personalitate juridică, care funcționează prin asocierea autorității publice centrale din domeniul turismului (A.N.T.) cu reprezentanții autorităților publice locale din componența destinației, cu reprezentanții mediului privat, asociații de promovare turistică și, după caz, cu reprezentanții altor entități relevante”, a declarat doamna Anca Nedea-Pavel, președinte al Autorității Naționale pentru Turism.

Piața turistică internațională, la momentul actual, se confruntă cu o competitivitate în continuă creștere care determină destinațiile turistice să facă față unor provocări semnificative pentru a-și asigura sustenabilitatea și stabilitatea pe termen lung.

în acest sens, în cadrul conferinței, subiectele dezbaterii privesc abordarea strategică a managementului integrat al calității pentru destinațiile turistice, implementarea calității la nivelul destinațiilor care necesită o abordare specializată și mecanismele prin care calitatea poate să conducă la o întărire a identității brandului destinației turistice și, implicit, la o creștere a competitivității.

Mai mult, pe lângă subiectele abordate, vor fi prezentate și exemple actuale de bune practici și vor avea loc schimburi de experiență prin care se urmărește o înțelegere cât mai aprofundată a mecanismului de implementare a calității managementului, la standarde cât mai înalte, la nivelul destinațiile turistice.

în contextul desfășurării acestui eveniment în București, România va avea acces la un nou pachet de cunoștiinte referitor la elementele-cheie în dezvoltarea turistică actuală, lucru care îi poate oferi un avantaj considerabil pe piața turistică.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Autoritatea Națională pentru Turism la următoarea adresă de e-mail: comunicare@mturism.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302