Cornel Poteraşu, repus în funcţia de director al aeroportului Otopeni

Cornel Poteraşu, repus în funcţia de director al aeroportului Otopeni
person Horeca
access_time_filled

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pe 2 ianuarie că noul director al aeroportului Henri Coandă este Cornel Poterașu, destituit în 31 august în urma scandalul izbucnit după uciderea studentei japoneze. Fenechiu a afirmat că Poterașu nu a avut nicio vină întrucât paza aeroportului era asigurată de MAI.

directoraeroportotopeni

Relu Fenechiu a declarat ieri corespondentului Mediafax că directorul Aeroportului Henri Coandă, Cristinel Smadu, susținut de PC, a fost schimbat din funcție, în locul acestuia fiind numit Cornel Poterașu, membru PNL, destituit în urma scandalului privind taximetria ilegală de la aeroport, generat de uciderea studentei japoneze.

„Am făcut schimbarea la Aeroportul Otopeni chiar în prima zi când m-am dus la minister. Totul s-a făcut cu acordul părților”, a precizat Fenechiu.

Întrebat de ce a revenit în funcție Poterașu, care fusese demis din cauza problemei taximetriei ilegale de pe aeroport, Fenechiu a afirmat: „Poterașu nu a fost implicat în acel incident. Paza o asigură MAI. Până la proba contrarie, am încredere în Poterașu”.

El a adăugat că intenționează să introducă management privat la Aeroportul Henri Coandă și că un concurs în acest sens va fi organizat „cât mai repede”.

aeroportotopeni

Directorul general al companiei Aeroporturi București Cornel Poterașu a fost demis, în 31 august, de către ministrul Transporturilor, ca urmare a scandalului privind siguranța celor care tranzitează aeroportul Otopeni, izbucnit după uciderea unei studente japoneze. Aeroporturi București administrează aeroporturile Henri Coandă Otopeni și Aurel Vlaicu Băneasa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302