Doi profesioniști din turism, Ambasadori ai Mișcării de Protecția Consumatorilor

Doi profesioniști din turism, Ambasadori ai Mișcării de Protecția Consumatorilor
person Horeca
access_time_filled

ambasadoriprotectiaconsumatoruluiCorina Martin, vicepreședinte ANAT și președintele Asociației Litoral – Delta Dunării și Dragoș Anastasiu, Director Touring Europabus România, au fost desemnați „Ambasadori ai Mișcării de Protecția Consumatorilor din România”, de către Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.

A.N.P.C.P.P.S.R. a aniversat pe 24 septembrie a.c. „9 ani de o9atitudine”, prilej cu care au au fost desemnați 11 Ambasadori ai Mișcării de Protecția Consumatorilor din România.

„Pentru meritul de a se fi implicat în campaniile de educare și informare a consumatorilor din România au fost premiați Corina Martin, vicepreședinte ANAT și Dragoș Anastasiu, Director S.C. Touring Europabus Romania S.R.L., desemnati și ambasadori ai acestei mișcări”, se arată pe site-ul ANAT.

„Am susținut și sprijin în continuare parteneriatul cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România și implicarea în evenimente și campanii comune, pentru o mai bună educație turistică în România. Promovez, de 3 ani deja, sloganul „O 9atitudine în turism!”, în care cred cu fermitate. Rămân un susținător ferm al educației turistice, atât în interesul protejării consumatorilor, cât și în sensul protejării intereselor investitorilor serioși din turismul românesc. Cred că în România este nevoie, esențial, să promovăm, fiecare dintre noi, O 9ATITUDINE!”, a declarat Corina Martin.

dragosanastasiunumitambasadorDe asemenea, au fost desemnați ai Mișcării de Protecția Consumatorilor din România personalități din diverse domenii de activitate, precum: George Ivașcu – Director Teatrul „Metropolis” București; Robbert Peter Oostveen – Mediator, reprezentant Edumond; Gabriel Gherghescu – Director Televiziunea Română; Florentina Opriș – Realizator TV emisiune de educare și informare în domeniul sănătății; Horia Mocanu – Primul român absolvent de Harvard; Daniela Călugaru – Inspector General în cadrul Ministerului Educației Naționale; Daniela Toma – Consilier în cadrul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice; Mireille Rădoi – Director Biblioteca Centrală-Universitară „Carol I”; Gheorghe Popa Ofițer Coordonator Poliția de Proximitate ” Direcția de Ordine Publică – Inspectoratul General al Poliției Române.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302