eTravel Conference revine cu o nouă ediție

person Horeca
access_time_filled

Cea de-a doua ediție eTravel Conference, cel mai așteptat eveniment de promovare online și digital maketing adresat industriei de turism din România, va avea loc pe 10 octombrie, la București.

Evenimentul promite o ediție complexă, sesiuni de conferințe ce cuprind informații utile și seminarii intensive, dedicate atât celor care nu sunt familarizați cu practicile de digital marketing, dar și celor care își doresc să aprofundeze aceste noțiuni.

Vor fi aduse în prim plan strategii de dezvoltare și extindere a afacerilor din industria turismului, tactici de promovare online pentru creșterea vânzărilor și soluții ale problemelor pe care furnizorii de servicii turistice le întâmpină în viața de zi cu zi.

În cadrul celor două conferințe („Noi oportunități de dezvoltare a afacerilor în turism” și „Travel Distribution„) se vor prezenta oportunitățile și tendințele actuale din industria turismului, strategii de optimizare a costurilor destinate promovării online, tactici de prevenire a crizelor și de gestionare a acestora, dar și instrumente utile în comunicarea online, pe care furnizorii de servicii turistice le pot folosi pentru a fideliza clienții.

etravelconferenceoctombrie2013

În partea a doua a zilei, evenimentul va include trei seminarii specializate ce oferă informații avansate participanților.

Seminarul Digital Marketing How to se adresează celor care doresc să dobândească mai multe cunoștințe despre metodele de promovare online în industria turismului. Participanții vor avea ocazia să afle de-a lungul celor două sesiuni noi tactici de marketing, de relații publice și comunicare online în turism, dar și strategii de promovare în social media & mobile.

Cel de-al doilea seminar, Digital Marketing Optimization, destinat celor care vor să aprofundeze metodele de promovare prin intermediul marketingului digital, va aborda următoarele teme: website optimization, search optimization, optimizarea conversiilor, optimizarea e-mail marketing și optimizarea Facebook.

Seminarul Hotel Distribution va aduce în prim plan cele mai benefice moduri de distribuție online a unităților de cazare, programe de fidelizare a clienților și de comunicare online, soluții cheie pentru manageri.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Alin Nicolae Burcea (Președinte, Paralela 45), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada) Bogdan Stanciu (Owner, General Manager-Bit Soft), Cezar Dumitru (Client Service Director, G2 Romania & Owner Imperatortravel.ro), Răzvan Pascu (Managing Director, Travel Communication Romania) și Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys).

Detalii complete despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.2013.etravelconference.ro

Despre Evensys

Cu 7 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302