FAPT salută decizia Guvernului de a declara 2 mai zi liberă

FAPT salută decizia Guvernului de a declara 2 mai zi liberă
person Horeca
access_time_filled

debutsezonestival2014Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (FAPT) și Asociația Litoral – Delta Dunării salută decizia Guvernului de a aproba hotărârea prin care ziua de 2 mai 2014 este declarată zi liberă, se arată într-un comunicat de presă.

„În numele Federației Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (FAPT) și a membrilor Asociației Litoral – Delta Dunării, salut decizia Guvernului de a accepta solicitarea noastră pentru declararea zilei de 2 mai ca zi liberă, decizie ce are un aport direct pentru turismul românesc”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta-Dunării.

În acest sens, Asociația Litoral – Delta Dunării anunță că va deschide în forță sezonul estival 2014, cu evenimente ce se vor derula pe 1 mai simultan în toate stațiunile de pe litoral, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism.

În ceea ce privește pachetele de vacanță din această perioadă, tarifele nu au crescut față de perioada similară a anului trecut, potrivit Asociației Litoral-Delta Dunării.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302