Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate 2014

Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate 2014
person Horeca
access_time_filled

forumturismmedical2014Fundația Amfiteatru și Colegiul Medicilor din România organizează în perioada 21 – 23 martie a.c., în București, cea de-a patra ediție a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate.

„Precedentele ediții au determinat o amplă dezbatere la nivelul autorităților și specialiștilor din țară și străinătate influențând demersuri concrete în privința definirii strategiei și evoluției turismului de sănătate în România. Ca urmare a acestor dezbateri și analize în Guvernul României s-a aprobat Memorandumul privind Dezvoltarea și promovarea turismului de sănătate. Activitatea grupului de lucru interministerial prevăzut în memorandum are în vedere înlăturarea disfuncționalităților care afectează domeniul și consolidarea produselor turistice de sănătate din țara noastră, iar elementele importante ale programului guvernamental vor fi prezentate în cadrul evenimentului”, se arată într-un comunicat emis de organizatori.

Ediția a patra forumului se va focusa pe promovarea concretă a potențialului turismului de sănătate din România din perpectiva ultimelor tendințe și orientări științifice și profesionale, a cerințelor pieței europene și internaționale, a avantajelor competitive pe care România le oferă. Astfel, discuțiile în plen vor fi completate de dezbateri punctuale pe domenii de activitate în vederea explorării punctelor forte ale fiecărui domeniu și soluționarea aspectelor care pot influența calitatea serviciilor de turism de sănătate. Discuțiile în plen vor facilita comunicarea între toți agenții economici implicați în eveniment.

Considerând importanța cooperării regionale și internaționale, editia a patra a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate va găzdui Conferința „Dimensiunea economico – socială a turismului balneoclimateric în România și Bulgaria”, eveniment ce va pune bazele unui parteneriat strategic între reprezentanții celor două state.

În cadrul Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate vor participa reprezentanți ai autorităților publice din țara noastră, ai organismelor internaționale, specialiști români și străini, exponenți importanți din domeniul sănătății și turismului, asiguratori etc.

Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302