Frații Cristescu investesc 1 milion de euro în extinderea aqua park-ului din Orăștie

Frații Cristescu investesc 1 milion de euro în extinderea aqua park-ului din Orăștie
person Horeca
access_time_filled

La nici patru luni de la inaugurarea aqua park-ului din cadrul celui mai mare complex de agrement din România, Arsenal Park Orăștie, proprietarii Emil și Marius Cristescu anunță investiții de 1 milion de euro în mărirea capacității acestuia. Investițiile vin pe fondul estimării pentru anul viitor a unui număr dublu de clienți ai aqua park-ului, respectiv peste 100.000 de persoane.

extindereaquaparkorastie

Datorită entuziasmului manifestat de clienții Aqua Park Arsenal, al căror număr a depășit în această vară așteptările proprietarilor, aceștia vor investi în 2017 aproximativ un milion de euro pentru extinderea capacității de primire a clienților și pentru mărirea numărului de atracții. Capacitatea aqua park-ului se va mări de la 800 la 1.500 de persoane simultan, iar în paralel vor fi puse în funcțiune un loc de joacă pentru copii și noi tobogane în interior și în aer liber. Acestora li se vor adăuga și 250 de noi locuri de parcare.

Ne așteptăm la dublarea numărului de vizitatori anul viitor, de la 50.000 la peste 100.000 de persoane, și ne-am gândit să extindem parcul pentru a nu avea surprize ca în acest an, când au fost perioade atât de aglomerate încât am fost nevoiți să refuzăm clienți„, a declarat Marius Cristescu.

El spune că estimările optimiste se bazează și pe încheierea lucrărilor de construcție la porțiunile de autostradă Orăștie – Sibiu și Timișoara – Orăștie, care aduc mai aproape de Arsenal Park locuitorii din Timișoara, Cluj și Sibiu.

Investiției în aqua park i s-ar putea adăuga și altele similare în următoarea perioadă. „Analizăm și extinderea capacității parcului de distracții și deschiderea încă unei tiroliene”, a adăugat Marius Cristescu.

La jumătatea lunii iunie, la Arsenal Park Orăștie a fost inaugurat un centru SPA și o sală multifuncțională, în valoare de 12,5 milioane de lei. Cele două obiective completează o serie de investiții în complexul turistic, estimate la 20 de milioane de euro începând cu 2009, atunci când a fost deschis.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302