Germania vine în întâmpinarea turiștilor cu un portal online prin care comunică în detaliu condițiile de călătorie și restricțiile din fiecare land în parte

Germania vine în întâmpinarea turiștilor cu un portal online prin care comunică în detaliu condițiile de călătorie și restricțiile din fiecare land în parte
person Horeca
access_time_filled

Germania se pregătește pentru anul turistic 2021 prin lansarea unui portal online cu cele mai recente informații despre modul în care coronavirusul afectează călătoriile în Germania. Prin intermediul acestuia se comunică toate regulile și restricțiile impuse în fiecare land, alături de măsurile de siguranță aplicabile în public, în mijloacele de transport în comun și condițiile de călătorie.

Pentru a-i ține la curent pe toți turiștii, Organizația Germană pentru Turism – DZT a adăugat pe site-ul oficial al organizației o pagină online care comunică în detaliu toate condițiile de călătorie și restricțiile din Germania.

Pentru fiecare land sunt menționate informații relevante despre restaurante, baruri, terase, cluburi, hoteluri, case de vacanțe, transportul în comun, aeroporturi, evenimente publice, întâlniri, activități exterioare și interioare, accesul la piscinele interioare și exterioare, muzee ș.a.m.d.

Deutschland

Spre exemplu, în Berlin a fost extinsă carantina parțială până pe 22 decembrie, iar carantina este obligatorie pentru călătorii care au stat în ultimele zece zile într-o zonă de risc. Noua perioadă de carantinare în Germania este de zece zile, iar aceasta se poate încheia din a cincea zi dacă se prezintă un test negativ SARS COV2. Este permis accesul în spații publice persoanelor singure, însoțite doar de partenerii de viață și membrii propriei case. Restaurantele, terasele, barurile, cluburile, muzeele, sălile de cinema și piscinele sunt închise, iar hotelurile, grădinile botanice și ZOO, activitățile în aer liber sunt în curs de deschidere.

De asemenea, pentru cei interesați de landurile Bavaria și Hamburg, sunt menționate măsurile de protecție în vigoare, cum ar fi respectarea distanțării sociale în public de 1.5 m între persoane, întâlnirea a maxim cinci persoane din două gospodării, iar evenimentele sunt interzise. în Bavaria și Hamburg restaurantele, terasele, barurile, cluburile, tururile cu autobuzul, parcurile de distracție, sălile de teatru și de cinema, muzeele și grădinile botanice sunt închise. Transportul în comun și unitățile de cazare sunt în curs de deschidere în Bavaria, pe când în Hamburg transportul în comun este funcțional.

Toate informațiile se regăsesc pe https://www.germany.travel/en/information-on-coronavirus.html#iframe-corona.

Despre DZT

Organizația Germană pentru Turism (DZT) este „asociația turistică“ națională a Germaniei, constituită ca parteneriat public-privat cu sediul central în Frankfurt pe Main. Reprezintă destinația turistică Germania în numele Ministerului Federal al Economiei și Energiei (BMWe), fiind susținută de către acest minister în baza unei decizii a Camerei Deputaților din RFG. DZT dezvoltă și comunică/susține strategii și produse pentru a extinde imaginea pozitivă a destinațiilor turistice germane în străinătate și pentru a promova turismul în Germania. în acest scop, DZT are 30 de reprezentanțe în diferite țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302