Grecia anticipează că sosirile turiștilor germani vor depăși 2,5 milioane

Grecia anticipează că sosirile turiștilor germani vor depăși 2,5 milioane
person Horeca
access_time_filled

Asociația Întreprinderilor de Turism Elene (SETE) estimează că sosirile turiștilor germani în Grecia se vor situa anul acesta între 2,5 și 2,7 milioane, în creștere față de cele 2,3 milioane sosiri înregistrate în 2013, a declarat președintele SETE, Andreas Andreadis, în cadrul ITB Berlin.

„2014 va fi anul în care Grecia va vedea o restabilire completă a cererii pentru călătorii către Grecia din partea pieței germane. Anticipăm că sosirile din Germania se vor situa între 2,5 și 2,7 milioane în acest an, în creștere față de cele 2,3 milioane înregistrate în 2013. Dincolo de creșterea impresionantă a cererii din partea pieței germane, am observat o schimbare a modului în care Grecia este văzută în ochii vizitatorilor germane, și anume ca o destinație de travel cu atribute superioare și cu o valoare pentru bani îmbunătățită în comparație cu anii trecuți. La ITB Berlin am avut oportunitatea de a promova inițiativa sectorului privat – Marketing Greece ” precum și noul portal DiscoverGreece.com, a căror prezentări au fost atras foarte multă lume și care au generat o acoperire extinsă și pozitivă în cele mai proeminente canale media din Germania”, a declarat președintele SETE.

calatoriigrecia

„Credem că revenirea Greciei ca destinație de travel, așa cum este descrisă de media din Germania, are o semnificație mai largă și marchează evoluții pozitive, deoarece demonstrează că relațiile de prietenie dintre cele două națiuni au fost complet restaurate, în timp ce stereotipurile negative care ar fi circulat în trecut nu mai există”, a adăugat Andreas Andreadis.

În 2013 sosirile turistice internaționale în Grecia au depășit toate recordurile și așteptările, potrivit Asociației firmelor de turism elene, a cărei ultimă estimare pentru anul trecut se ridică la un total de 17,7 milioane de vizitatori străini.

Sursa: www.traveldailynews.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302