Grecia țintește 25 milioane de turiști străini în 2015

Grecia țintește 25 milioane de turiști străini în 2015
person Horeca
access_time_filled

santoriniAsociația Companiilor de Turism din Grecia (SETE) a anunțat săptămâna aceasta că obiectivul său oficial pentru anul 2015 este atragerea a 25 de milioane de sosiri internaționale și venituri de peste 14 miliarde euro. Targetul de a atrage 25 milioane de sosiri internaționale în Grecia anul acesta include circa 2,5 milioane de sosiri pe croaziere.

Totodată, potrivit datelor, capacitatea de transport aerian a crescut cu 1 milion de locuri comparativ cu anul 2014.

Potrivit SETE, perioada de incertitudine s-a încheiat după ce miniștrii de finanțe din zona euro au aprobat setul de propuneri înaintat de guvernul elen.

„Acest lucru ne oferă posibilitatea de a recupera terenul pierdut și de a atinge obiectivele pentru 2015”, a spus SETE, care a dat asigurări că lucrează îndeaproape cu ministerul pentru a lua toate măsurile adecvate.

Asociația a subliniat că o condiție cheie pentru a continua performanța pozitivă înregistrată de turismul elen o reprezintă un cadru fiscal stabil, care să nu creeze „bariere adiționale” la scurt timp înainte de începerea noului sezon.

Asociația i-a invitat pe toți cei implicați în turism, atât din sectorul privat cât și din sectorul public, să lucreze împreună pentru a asigura o contribuție în creștere a turismului elen la economie, locuri de muncă și comunități locale.

Sursa: www.gtp.gr

Sursă foto: www.weareholidays.co.in

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302