HotelGuru.ro: Tot mai mulți turiști din Ungaria vin în România

HotelGuru.ro: Tot mai mulți turiști din Ungaria vin în România
person Horeca
access_time_filled

sovataturismTot mai mulți turiști din Ungaria aleg România pentru zilele de vacanță. Destinațiile lor preferate sunt cele din Vestul țării, în special stațiunile și orașele balneoclimaterice, potrivit platformei de rezervări online HotelGuru.ro, care a înregistrat anul trecut o creștere a numărului de turiști maghiari care aleg să își petreacă vacanța în România.

Printre destinațiile lor preferate se numără orașele și stațiunile balneoclimaterice din vestul țării, precum Sovata, Praid și Rimetea.

Potrivit datelor HotelGuru.ro, în anul 2017 turiștii din Ungaria au rezervat vacanțe în România în valoare de peste 660.000 euro, în timp ce numărul rezervărilor trimise de către turiștii maghiari în România a fost de aproximativ 11.000. Creșterea înregistrată față de anul 2016 a fost de 20%, portalul înregistrând 9000 de rezervări ce au însumat peste 540.000 euro. 

HotelGuru.ro este un portal de rezervări online care are listate 1700 de unități de cazare din România, din totalul celor 127.000 de unități de cazare din întreaga Europă, afișate pe site. Pe HotelGuru.ro pot fi făcute rezervări atât la pensiuni, cât și la hoteluri de 5 stele. HotelGuru.ro este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat rezervări de peste 25 de milioane de euro, anul trecut, în Europa Centrală și de Est. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302