Începe Conferința Europeană de Ecoturism

Începe Conferința Europeană de Ecoturism
person Horeca
access_time_filled

conferintaecoturismpoianabrasovÎn perioada 23-25 octombrie 2013, la Poiana Brașov va avea loc a II a ediție a Conferinței Europene de  Ecoturism organizată de Asociația de Ecoturism din România (AER), în cadrul Rețelei Europene de Ecoturism (ECOLNET), susținută de Comisia Europeană. Conferința va reuni profesioniști din sectorul ecoturismului din întreaga lume.

Participanții vor lua parte la dezbateri provocatoare în ceea ce privește înțelegerea actuală și dezvoltarea în viitor a unor inițiative comune de ecoturism în Europa. Participanții vor avea, de asemenea, ocazia de a se bucura de unele dintre cele mai interesante oferte de ecoturism din Carpații Românești: căutarea cărărilor lupilor, urșilor și a râșilor în pădurile Carpaților; plimbări la pas sau cu bicicleta de-a lungul potecilor, care traversează peisaje spectaculoase cu înaltă valoare naturală în Europa; descoperirea urmelor unei istorii îndelungate a culturii multi-etnice a Transilvaniei și multe alte surprize.

Programul Conferinței Europene de Ecoturism de la Poiana Brașov îl găsiți AICI.

Sursa: www.cazarelapensiune.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302