Mamaia, în topul celor mai bune destinații europene pentru petreceri

Mamaia, în topul celor mai bune destinații europene pentru petreceri
person Horeca
access_time_filled

fratellimamaia2 Mamaia ocupă locul 3 într-un top al celor mai bune destinații europene pentru petreceri (party) și litoral, realizat recent de platforma de rezervări hoteliere Trivago, informează Asociația Litoral – Delta Dunării. 
Printre celelalte nominalizări figurează: Playa de Palma, Mallorca (Spania), Albufeira (Portugalia), Gümbet, Bodrum (Turcia), Makarska (Croația), Lloret de Mar (Spania), Paceville, St. Julian´s (Malta), Novalja (Croația), Nisipurile de Aur (Bulgaria), Playa d´en Bossa, Ibiza (Spania).
în stabilirea acestui top, s-au luat în calcul criterii precum: nivelul tarifelor de cazare, posibilitatea de conectare gratuită la internet wireless, accesibilitatea cu transportul public, iar stațiunea Mamaia este prezentată drept Ibiza Europei de Est, în care turiștii pot alege între distracția în cluburi sau la parcul acvatic și shopping în magazine mici sau centre comerciale.
După încă un sezon plin de evenimente, Mamaia a reușit performanța de a apărea în top 3 al destinațiilor turistice de party. Este rodul ultimilor ani de eforturi continue de dezvoltare a stațiunii Mamaia ca destinație de top pe această nișă de distracție, dar și rezultatul unei campanii intense de promovare și de creștere a imaginii stațiunii Mamaia, pe care Asociația Litoral – Delta Dunării și Primăria Constanța le-au derulat, mai ales începând din anul 2013, datorită bugetului ce provine din taxa de promovare a stațiunii Mamaia – Sat Vacanță. Continuăm în forță campania de promovare Mamaia Style, atât în România, cât și pe piețele externe țintă pe care ne concentrăm atenția.”, a declarat Corina Martin, Președinte Asociația Litoral – Delta Dunării.

Sursă foto: www.idea-travel.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302