Meshek Wings va aduce 25.000 de turişti israelieni în România în 2015

Meshek Wings va aduce 25.000 de turişti israelieni în România în 2015
person Horeca
access_time_filled

obiectivemeshekwings2015Touroperatorul Meshek Wings va aduce 25.000 de turiști israelieni în România în 2015, precizează reprezentanții companiei într-un comunicat. Anul trecut, Meshek Wings a reușit să aducă 18.000 de turiști israelieni în România, dublu față de estimări. Aceștia au optat pentru București (programe tip city break), pentru Litoralul românesc precum și pentru alte regiuni ale țării noastre, sprijinind considerabil incoming-ul pentru România.

Anul trecut, pe 7 iulie, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța – ateriza prima cursă charter pentru litoralul românesc cu turiști israelieni a Meshek Wings Tours Ltd – unul dintre primii 10 touroperatori din Israel – operată de compania Blue Air. Produsul „Litoralul românesc” s-a bucurat de succes pe piața israeliană, zborurile continuând până la începutul lunii septembrie și aducând circa 2000 de turiști. De asemenea, tot anul trecut, în perioada mai – august 2014, touroperatorul israelian aducea circa 6000 de turiști în București, pentru programe tip city break. În acest caz, vorbim de prima cursă charter din toate timpurile dedicată unui city break în București. Gradul de ocupare al curselor charter operate cu Blue Air, pentru 2014, a fost de 96,4% pentru litoral și de peste 97% pentru București.

Estimările Meshek Wings au fost depășite cu mult: în 2014, aceștia au adus circa 18.000 de turiști israelieni în România, dintre care 15.000 cu compania aeriană Blue Air și 3.000 cu compania aeriană națională TAROM. Menționăm că așteptările inițiale erau de 8.500 de turiști.

„Litoralul românesc s-a ridicat la așteptările turiștilor noștri, care au fost mulțumiți de calitatea produsului. Dacă în 2014 am organizat o cursă charter pe săptămână pe relația Tel Aviv ” Constanța, în acest an vom organiza două zboruri săptămânale către Constanța, tot cu compania Blue Air. Riviera românească are potențial, iar 2014 a fost un an decisiv pentru atragerea pieței israeliene. Am riscat, am investit, iar la ora actuală pot spune că suntem cel mai important touroperator de incoming pentru România care operează curse charter și asigură programe tip sejur„, subliniază Meidan Butnaru, director comercial Meshek Wings Tours Ltd.

Pentru Litoralul românesc, turiștii israelieni preferă hotelurile de 4 stele, cu piscină proprie și modernizate sau noi, din stațiunea Mamaia și din Mamaia Nord. Aceștia aleg servicii cu demipensiune și, de asemenea, optează pentru hotelurile apropiate de plajă.

Ne bucură că România, prin Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, a început să deruleze o campanie de promovare turistică în Israel, această țară devenind, în sfârșit, piață țintă. Atât parteneriatul cu Blue Air, cât și cel cu TAROM, pentru operarea dinspre Israel, s-au dovedit a fi de succes pentru turismul românesc. Din păcate, Meshek Wings, alături de partenerii săi din România, nu au reușit să convingă autoritățile române de potențialul pieței israeliene. Chiar dacă nu ni se acordă încă recunoașterea cuvenită, noi continuăm dezvoltarea programelor. Deși sunt născut în Israel, din părinți de origine românească, mă consider și român. Cred mult în destinația România și nu am promovat această țară doar în Israel, ci și la nivel mondial, prin prietenii și partenerii externi pe care îi am. Am sprijinit și voi continua să sprijin incoming-ul pentru România„, completează Meidan Butnaru.

Anul trecut, Meshek Wings a adus cetățeni israelieni și pentru evenimente corporatiste de anvergură, precum 700 de participanți din partea Organizației Femeilor (iulie 2014), reprezentanții Neopharm etc.

Touroperatorul israelian are în plan, pentru 2015, aducerea a circa 10.000 de turiști pe programe tip city break pentru București, care au început să se deruleze anul trecut prin curse charter operate de Blue Air – o premieră atât dinspre piața israeliană, cât și în general, pentru Capitala României. Pe litoral, Meshek  Wings estimează un număr de 4.700 de turiști, sezonul urmând să se prelungească până pe 15 septembrie. Totalul estimat de turiști israelieni care vor sosi în România prin Meshek Wings în acest an este de 25.000. Toate aceste programe au fost concepute sub conducerea directorului comercial al Meshek Wings, Meidan Butnaru, alături de echipa sa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302