Ministerul Turismului a retras licența Agenției de turism Funtrip.World.

Ministerul Turismului a retras licența Agenției de turism Funtrip.World.
person Horeca
access_time_filled

licentaagentieturismReprezentanții Direcției Generale Autorizare și Control Turism din cadrul Ministerului Turismului au efectuat în data de 1 februarie 2017 un control la sediul Agenției de turism Funtrip.World, în strada Maiorului, nr.16, sector 2, București.

La controlul efectuat, s-a constatat ca agenția de turism nu mai funcționează la sediul pentru care s-a emis licența de turism, drept urmare a fost întocmită Nota de constatare nr.1565/01.02.2017.

După 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licența de turism se retrage din oficiu. Notificarea a fost transmisă către S.C. Funtrip S.R.L în data de 3 februarie 2017. Ministerul Turismului menționează, de asemenea, că termenul de 15 zile amintit curge de la data de livrare a poștei (ex: livrat, destinatar negăsit la adresă, refuz primire etc.), care, în acest caz a fost 6 februarie a.c.

Până în prezent au fost primite la Ministerul Turismului un număr de 31 sesizări din partea turiștilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenție.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302