Profesioniști în turism din peste 10 țări europene vin în România

Profesioniști în turism din peste 10 țări europene vin în România
person Horeca
access_time_filled

Viitorul turismului românesc aparține tinerilor profesioniști. Pentru a demonstra acest lucru, Young Skal București, „divizia de tineret” a Asociației Skal International Romania (SIR) și prima organizație profesională a tinerilor din domeniul turismului din România va organiza cea de-a doua ediție a Simpozionului Internațional Young Skal.

Evenimentul va avea loc la București, în perioada 24-27 aprilie 2014 și va reuni membri ai cluburilor Young Skal din peste 10 țări, între care mentionăm Germania, Finlanda, Suedia, Danemarca, Italia, Bulgaria, Marea Britanie, Turcia, Spania și Norvegia. Scopul este crearea unor parteneriate active între clubul Young Skal din București și celelalte organizații Young Skal din lume și încurajarea schimbului de idei, experiență și bune practici între tinerii profesioniști din industria turismului.

tineriprofesionistidinturism

Simpozionul va beneficia și de participarea unor personalități din turism și oficiali ai Skal International: dna. Marianne Krohn (Germania) și dl. Salih Cene (Turcia) ” vice-președinți ai Skal International, dl. Nik Racik (Croația) ” fost președinte al Skal International (2009-2010), dna. Ann Lootens (Belgia) ” director al Young Skal International și dl. Antonio Garcia del Valle (Spania) ” președinte onorific al Skal International.

Simpozionul va include un seminar interactiv dedicat priorităților de dezvoltare și promovare a turismului și a companiilor din industrie, dar și dezbateri pe marginea perspectivelor de viitor ale cluburilor Young Skal. Tinerii profesioniști participanți la simpozion vor încerca să găsească, împreună, soluții pentru ca proiectul Young Skal să devină o voce puternică și reprezentativă pentru turismul internațional și o rețea de referință pentru alte organizații profesionale din domeniul. Evenimentul se va încheia cu o excursie la Bran, participanții având oportunitatea de a efectua un tur ghidat al Castelului Bran, dar și de a asista la o prezentare despre păstrarea tradițiilor românești, susținută de Maria Stoian, președinte fondator al ANTREC.

Pe data de 25 aprilie, în cadrul Simpozionului va fi organizată o ceremonie de acordare a titlului de „Oraș al păcii” municipiului București. În cadrul ceremoniei, echipa Skal International România și Young Skal București, împreună cu reprezentanți ai autorităților publice locale, vor desemna un loc de reculegere în Parcul Herăstrău din Capitală și vor inagura o placă comemorativă dedicată valorilor susținute și promovate de organizațiile Skal la nivel international: Prietenie, Pace, Solidaritate și Promovarea intereselor comune din domeniul turismului. Urmare a acestei ceremonii, capitala României va deveni primul oraș-capitală din lume care primește distincția de „Oraș al păcii”, acordată de Institutul Internațional al Păcii prin Turism (IIPT) și Skal International. La ceremonie vor participa, pe lângă membri ai Young Skal București, Skal International România și comitetului executiv Skal International, reprezentanți ai Primăriei Municipiului București.

Simpozionul Internațional Young Skal 2014 este organizat sub patronajul Autorității Naționale pentru Turism și Asociației Skal International România, cu sprijinul unor reputați specialiști din domeniul turismului și industria ospitalității: Răzvan Filipescu – președinte ANT, Răzvan Pîrjol – președinte al Skal International România, Călin Ile ” secretar general al Skal International România, Antoni Kuhnen ” președinte onorific al Skal International România. Prima ediție a Simpozionului Young Skal a avut loc în 2013, în cadrul Congresului Internațional Skal din Girona, Spania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302