Protocol de colaborare între ANT și Google România pentru îmbunătățirea imaginii României

Protocol de colaborare între ANT și Google România pentru îmbunătățirea imaginii României
person Horeca
access_time_filled

googleturismPreședintele Autorității Naționale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea, însoțită de directorul Direcției Management Brand, Raluca Anghel, participă astăzi, 19 mai 2016, la conferința internațională ”Think Travel with Google”, ce se desfășoară la Dubrovnik, Croația.

„Think Travel with Google” este un eveniment dedicat autorităților naționale pentru turism din întreaga lume și experților care au ca obiectiv cunoașterea, respectiv crearea brandului de destinație pentru țara lor. Manifestarea are ca scop alăturarea experților internaționali și liderilor în branding de țară pentru o zi de discuții inspiraționale despre viitorul turismului.

Conferința „Think Travel with Google” de la Dubrovnik își propune să găsească răspunsuri la nevoia destinațiilor de a se remarca în ochii călătorului, la nevoia de poziționare în lumea digitală, alături de leaderi ai industriei.

în cadrul evenimentului va fi semnat Protocolul de colaborare între Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) din România și Google România, protocol ce are ca scop stabilirea cadrului de colaborare cu privire la îmbunătățirea imaginii României și a notorietății în calitate de destinație turistică prin promovarea brandului turistic național.

în baza programului stabilit în comun de către A.N.T și partenerul său, Google România va pune la dispoziție o serie de sesiuni de training pe teme cum ar fi folosirea platformelor Google (Google+, YouTube, Google MyBusiness, Google Maps, Google Analytics), utilizarea uneltelor de cercetare a pieței (Google Trends, Google Consumer Barometer etc.), promovarea online prin intermediul Google AdWords, cercetări folositoare la elaborarea strategiei pentru promovarea externă a României.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302