România participă la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) din Stuttgart

România participă la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) din Stuttgart
person Horeca
access_time_filled

cmt2017Ministerul Turismului (fosta Autoritate Națională pentru Turism) va participa în perioada 14-22 ianuarie 2017, la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) la Stuttgart, Germania.

Acesta este considerat cea mai mare manifestare pentru public din lume în aceasta combinație: turismul general și turismul cu caravană, numărul vizitatorilor ridicându-se la aproximativ 240.000 anual. Târgul se adresează următoarelor segmente: turismul cu caravane, turismul motorizat, cicloturismul, turismul de aventură, drumeții, golf, cură, tratament și welness și turismul cultural. în cadrul târgului vor fi 2.012 expozanți, din 98 de țări.

România a participat de două ori în calitate de țară parteneră la acest eveniment, în 2009 și 2015. Impactul participării Autorității Naționale pentru Turism la ediția din 2015 s-a tradus prin nenumărate articole în presa scrisă și în on-line, reportaje radio și TV, apariții care (dacă ar fi fost plătite) ar fi reprezentat echivalentul unei investiții de 3.500.000 Euro. Prezența României la C.M.T. 2015 a însemnat, în fapt, o promovare extinsă și de impact a destinației România, fără costuri suplimentare din partea statului român.

Nici anul acesta prezența Ministerului Turismului nu va fi mai prejos, standul României având o suprafață de 100 mp, în cadrul căruia vor expune 11 agenții de turism, dar și companii aeriene.

în cadrul ediției din acest an a C.M.T. Stuttgart, România va derula, în parteneriat cu Messe Stuttgart și Asociația Organizatorilor de Circuite cu Autocarul din Baden Württemberg, mai multe acțiuni menite să promoveze oferta turistică românească din domeniul circuitelor.

Pe lângă segmentul atât de important al circuitelor clasice, educaționale și de studiu, un alt segment important, turismul balnear și dezvoltarea acestuia, va fi tratat cu maximă importanță și prezentat publicului interesat.

Zilnic va fi adusă în atenția publicului vizitator tradiția încondeierii ouălor, tipică regiunii Bucovina, vor fi prezentate filme de promovare și oferite informații publicului vizitator despre destinațiile românești.

România își va prezenta potențialul turistic în cadrul acestui eveniment, la care participă agenții de turism din regiunea Baden Württemberg și va organiza mai multe prezentări la stand pentru agențiile organizatoare de circuite cu autocarul din Germania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302