România participă la târgul internațional de turism „Intourmarket 2016” din Moscova

România participă la târgul internațional de turism „Intourmarket 2016” din Moscova
person Horeca
access_time_filled

baileherculaneAutoritatea Națională pentru Turism va participa în perioada 19 – 22 martie la cea de a 11-a ediție a târgului internațional de turism „Intourmarket 2016”, Moscova, Federația Rusă.

„Intourmarket” este un eveniment spectaculos din sectorul turismului, care a devenit unul dintre cele mai importante și reprezentative forumuri ale industriei turistice în Federația Rusă și Europa de Est. „Intourmarket” se desfășoară pe o suprafață totală de 28.000 mp și reunește 1.430 de companii și reprezentanțe naționale de turism din 143 de regiuni și țări ale lumii. în anul 2015, pe parcursul celor 4 zile ale expoziției au fost înregistrați 78.500 de vizitatori, 320 de jurnaliști și 350 de participanți prin programul „Hosted buyer”.

Federația Rusă este o piață dinamică, în creștere, reprezentând o oportunitate foarte bună pentru România în special pe segmentul balneo, litoral, turism cultural și circuite. Principalele destinații căutate de turiștii ruși care călătoresc în România sunt stațiunile balneare, vacanțele pe litoral și circuitele tematice.

România va fi prezentă la „Intourmarket 2016” cu un stand de 50 mp în care vor expune 13 firme românești, care promovează stațiunile balneare, turismul de sănătate, circuite culturale, sejururi la Marea Neagră și în Delta Dunării, precum și oferte de iarnă.

De asemenea, în stand vor fi organizate concursuri cu premii (vouchere pentru cazare și tratament) oferite de firmele românești participante în stand.

în cadrul târgului în data de 21 martie va avea loc o prezentare “România – Descoperă grădina Carpaților”, informează Autoritatea Națională pentru Turism.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302