România, promovată ca destinație turistică la TTG Incontri

România, promovată ca destinație turistică la TTG Incontri
person Horeca
access_time_filled

ttgincontri2013În perioada 17-19 octombrie 2013, România a fost reprezentată la cea de-a 50-a ediție a târgului expozițional TTG Incontri care a avut loc la Rimini (Italia), informează Autoritatea Națională pentru Turism. Evenimentul a fost dedicat profesioniștilor din sectorul turism și a reunit peste 2400 de expozanți din peste 130 de țări.

Standul Romaniei a fost amenajat pe o suprafață de 32 mp, în cadrul căruia au fost prezenți operatori români și italieni. Aceștia au prezentat cataloage și flyere cu destinația România, dar și cu propuneri de vacanțe pentru sezonul turistic 2014. Ofertele operatorilor români s-au axat pe turismul activ și de aventură, alaturi de city break-uri, tururi culturale și ecumenice. De asemenea, o companie aeriană românească a fost prezentă la eveniment pentru a-și promova ofertele de zbor pe ruta România-Italia și retur.

Reprezentanții țării noastre au oferit informații vizitatorilor legate de ofertele de vacanță pentru sărbătorile de iarnă. Operatorii și agențiile de turism care au vizitat standul țării noastre au fost interesate, în mod special, de ofertele din Transilvania si Bucovina, produse principale ale turismului românesc.

La ediția 2013 a târgului TTG Incontri au participat de asemenea autorități guvernamentale din turism, numeroși operatori din domeniu, agenții de turism și reprezentanți ai mass-mediei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302