România se promovează la târgul de turism CMT Stuttgart

România se promovează la târgul de turism CMT Stuttgart
person Horeca
access_time_filled

cmtstuttgart1Autoritatea Națională pentru Turism va participa în perioada 16-24 ianuarie 2016, la târgul de turism CMT (Caravan, Motor, Tourismus) Stuttgart.

Târgul CMT Stuttgart este considerat cea mai mare manifestare pentru public din lume în combinația turism și turism cu caravana, numărul vizitatorilor ridicându-se la peste 240.000. Târgul se adresează urmatoarelor segmente: turismul cu caravane, turismul motorizat, cicloturism, turism de aventură, drumeții, golf, cură, tratament și welness și turism cultural. în cadrul târgului expun 2.012 expozanți din 98 de țări.

România a participat de două ori în calitate de țară parteneră la acest eveniment, în 2009 și 2015. Standul României va avea o suprafață de 100 mp, în cadrul căruia vor expune agenții de turism, consilii județene și asociații de turism din țară. în cadrul standului vor fi oferite, pe lângă informații turistice, și obiecte promoționale tradiționale românești. Zilnic vor avea loc degustări de vinuri și dulciuri românești.

Tradițiile populare românești vor fi de asemenea promovate la CMT. Vizitatorii vor putea să ia parte la demonstrații privind arta încondeierii ouălor. Ceramica de Cucuteni va fi și ea în atenția vizitatorilor, prin demonstrații de olărit la stand. Zilnic vor avea loc concerte de muzică tradițională românească, interpretată în stil de rock și blues cu instrumente neobișnuite atât pe scena târgului, cât și în stand.

România își va prezenta potențialul turistic în cadrul evenimentului Travel Market, eveniment la care participă agenții de turism din regiunea Baden Württemberg. Èšara noastră va organiza mai multe prezentări la stand pentru formatori de opinie, precum și pentru personalități din regiune.

în cadrul târgului vor fi organizate două evenimente pentru presă; un speed dating pentru bloggeri din turism și un eveniment dedicat presei prezente, duminică, 24 ianuarie, sub forma unui dejun, în cadrul căruia va fi susținută o prezentare a României.

Tot în cadrul acestei manifestări expoziționale va avea loc și o Seară Românească, eveniment deja tradițional la CMT Stuttgart, în cadrul căreia vor fi oferite specialități gastronomice românești.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302