România va fi reinclusă în cataloagele Dertour

România va fi reinclusă în cataloagele Dertour
person Horeca
access_time_filled

romaniadertourRomânia va fi disponibilă în cel mai scurt timp în cataloagele de promovare ale turoperatorului german Dertour.

Decizia a fost luată după ce ministrul Turismului, domnul Bogdan Gheorghe Trif, a participat, atât în țară, cât și la Berlin, la mai multe întâlniri cu întreaga conducere a turoperatorului german.

Astfel, țara noastră va fi disponibilă din nou în sistemul de rezervări care se adresează celor peste 10.000 de agenții partenere ale turoperatorului, urmând ca, de anul viitor, oferta României să fie una mult diversificată.

De altfel, România a fost în continuare promovată în două dintre cataloagele turoperatorului, unul care promovează circuite turistice, iar cel de-al doilea care prezintă ofertele din Delta Dunării și croazierele pe Dunăre.

Domnul ministru Bogdan Gheorghe Trif a subliniat importanța promovării României la nivel internațional, mai ales în Germania, țara de unde provin cei mai mulți turiști străini în România, conform datelor INS pentru 2017. Astfel, anul trecut, peste 324 de mii de turiști germani au vizitat România.

Ministerul Turismului, împreună cu experți ai Băncii Mondiale și ai Secretariatului General al Guvernului, lucrează la elaborarea unei Strategii Integrate de Dezvoltare a Turismului. în cadrul acestei strategii dezvoltate împreună cu Banca Mondială va fi perfectat și Planul de Marketing și Promovare pe termen mediu și lung, adaptat actualelor norme și surse de finanțare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302