Adrian Voican rămâne la conducerea APDT Prahova încă doi ani

Adrian Voican rămâne la conducerea APDT Prahova încă doi ani
person Horeca
access_time_filled

adrianvoicanAdrian Voican a fost reales, cu unanimitate de voturi, președinte al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.

în cadrul Adunării Generale de Alegeri a Asociației din data de 22 martie 2018, de la hotelul New Montana din Sinaia, au fost aleși atât Președintele Asociației, Vicepreședinții cât și Consiliul Director.

Domnul Adrian Voican a fost votat cu unanimitate de voturi și rămâne încă doi ani în poziția pe care o deține încă de la creearea Asociației. Vicepreședinții asociației vor fi pentru următorii 2 ani: Camera de Comerț și Industrie Prahova care își păstrează mandatul, Consiliul Județean Prahova, de asemenea o continuare a mandatului, și Events Viva Tours care se află la primul mandat.

în cadrul acestei întâlniri s-a mai votat și componența Consiliului Director: ANAT, Consiliul Județean Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova, Primăria Municipiului Câmpina, Hotel Internațional Sinaia, Events Viva Tours Sinaia și Hotel New Montana Sinaia.

Cel mai important subiect discutat a fost organizarea ediției a VI-a a evenimentului de promovare a stațiunilor dedicate sporturilor de iarnă – Criteriul Primei Zăpezi 2018. Organizarea acestui eveniment a fost aprobată în unanimitate, astfel că organizatorii vor reveni în cel mai scurt timp cu datele exacte de desfășurare ale evenimentului.

Cu ocazia acestei întâlniri s-au mai discutat participarea Asociației în perioada 29 martie – 1 aprilie 2018 la Târgul de Turism de la Chișinău și organizarea, în parteneriat cu Centrul Medical SanConfind, a unui eveniment atât pentru viitoarele cât și pentru proaspetele mămici în Ploiești. De asemenea s-a discutat și proiectul comun al Universității Petrol și Gaze din Ploiești și al Asociației – creearea Hărții Turistice a Județului Prahova.

Asociația noastră are deja 11 ani și este una din cele mai active din România. Ne bucurăm și felicităm noii Vicepreședinți și pe noii membri ai Consiliului Director. Țin să mulțumesc membrilor asociației pentru încrederea pe care mi-au acordat-o încă o dată. Ne propunem ca în acești doi ani să creștem Asociația din toate punctele de vedere: vizibilitate, impact în social media, presa și mai ales evenimente precum Criteriul Primei Zăpezi sau ExpoVacanta și cât mai multe participări internaționale” a declarat Adrian Voican, Presedintele Asociației.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302