Se înființează Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova

Se înființează Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova
person Horeca
access_time_filled

federatieturismrepublicamoldovaProfesioniștii din industria turistică din Republica Moldova se reunesc într-o Federație de Promovare a Turismului. Din Federatia de Promovare a Turismului din Republica Moldova vor face parte asociații, ONG-uri și operatori privați din domeniul turistic, touroperatori, transportatori și hotelieri, se arată într-un comunicat transmis de Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), care anunță o viitoare colaborare între cele două Federații. 

Cu ocazia constituirii Federației de Promovare a Turismului din Republica Moldova, doamna Corina Martin, Președintele Asociației de Promovare și Dezvoltare a Turismului Litoral – Delta Dunării și al FAPT, participă marți, 30 septembrie, la Chișinău, la  o conferință de presă, alături de colegii din Republica Modova, la invitația acestora.

Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România și Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova vor iniția o strategie comună de promovare a celor două destinații pe piețele turistice proprii, pentru perioada imediat următoare, se precizează în comunicatul FAPT.

La ora 17.00, Doamna Corina Martin va prezenta Filmul de promovare a Stațiunii Mamaia, în cadrul Adunării Generale de constituire a Federției de Promovare a Turismului din Republica Moldova.

Considerăm acest moment ca fiind esențial pentru realizarea unei alianțe strategice de promovare reciprocă, o strategie care să ducă la o colaborare strânsă între cele două părți în atingerea scopului comun, și anume, creșterea numărului de turiști pe cele două destinații. Niciuna dintre cele două țări nu s-a promovat suficient până acum pe cealaltă piață. Vom iniția o strategie comună la care ne dorim atragem și susținerea autorităților publice centrale„, a declarat Corina Martin, Președintele Federației Asociațiilor de Promovare a Turismului din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302