Se prelungește proiectul “Întreprinzători în Turism – Pensiuni în România”

Se prelungește proiectul “Întreprinzători în Turism – Pensiuni în România”
person Horeca
access_time_filled

fntmFundația Națională a Tinerilor Manageri a anunțat în luna mai prelungirea oficială cu 6 luni a proiectului strategic „Întreprinzători în Turism – Pensiuni în România”, cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune din România.

În cadrul acestuia au fost puse bazele comunității de antreprenori și manageri de pensiuni turistice „Cazarelapensiune.ro”, comunitate care este în continuă dezvoltare în vederea creșterii potențialului turistic și a capacității de a atrage turiști români și străini.

Elementele care vor fi dezvoltate în perioada de prelungire mai – octombrie 2013 sunt:

•  O nouă serie de cursanți în cadrul Programului e-Learning de educație managerială și consultanță pentru actuali și viitori întreprinzători din sectorul turistic;

•  Diseminarea la nivel național și internațional a celor 10.000 de exemplare ale Catalogului „Cazare la Pensiune – Pensiuni din România”, editat în limbile română și engleză;

•  Realizarea emisiunii TV cu privire la Antreprenori-Model descoperiți și construiți pe parcursul proiectului care devin exemple didactice la nivel național, exemple și soluții la întrebarea „care idei de afaceri ar putea avea succes în turismul de pensiune” sau „care sunt ingredientele unei afaceri de succes”. Scopul emisiunii este de a încuraja în mod direct actualii sau viitorii întreprinzători din domeniul turistic pentru maximizarea rezultatelor afacerilor proprii;

•  Promovarea și informarea permanentă cu privire la elementele proiectului;

•  Studiu de impact al proiectului asupra beneficiarilor, elaborat de experții proiectului;

A doua serie a Programului e-Learning de educație managerială și consultanță se va desfășura intensiv pe o perioadă de 5 luni, iunie – octombrie 2013, prin intermediul platformei e-Learning de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro.

Programul presupune parcurgerea celor 5 module de curs dezvoltate în cadrul proiectului:
proiectpensiuni•  Management Turistic
•  Plan de afacere ” Cerere de finanțare
•  Marketing și Promovare
•  Management Financiar
•  IT&C

Modulele de curs sunt structurate în cadrul a 8 pachete de instruire, care conțin lecții și teste de evaluare, cursanții având posibilitatea de a interacționa prin intermediul forumului. Absolvirea programului de educație managerială și consultanță se va face prin promovarea testelor online aferente celor 5 discipline și realizarea unui proiect aplicativ pentru fructificarea unei oportunități sau rezolvarea unei probleme întâmpinate în inițierea sau dezvoltarea afacerii.

Diploma obtinută la absolvire va avea certificarea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri ” FNTM, Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic si Cultural ” ANTREC si a Asociacion Agraria de Jovenes Agricultores ” ASAJA Spania.

În perioada mai – iunie 2013 are loc înscrierea și selecția a 120 de întreprinzători în turism, manageri de pensiuni și viitori întreprinzători în turism, care vor beneficia în mod gratuit de cursurile oferite în cadrul acestui Program.

Pentru mai multe informații despre implementarea proiectului „Întreprinzători în turism – pensiuni în România”, accesați site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302