Standul României a primit premiul „Best Performance of EMITT 2015”

Standul României a primit premiul „Best Performance of EMITT 2015”
person Horeca
access_time_filled

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) participă la cea de-a XIX-a ediție a manifestării expoziționale EMITT (Eastern Mediterranean International Tourism&Travel Exhibition) organizată la Istanbul, Turcia, în perioada 22-25 ianuarie a.c.

România este prezentă la această expoziție cu un stand național de 54 mp. În cadrul standului sunt promovate destinații turistice românești cheie pentru piața turcă, precum turismul cultural, city break, turismul activ, cel de distracție și turismul oenogastronomic. Publicul care va vizita standul României va putea degusta produse gastronomice și vinuri românești, informează ANT.

standromaniaemitt2015

Delegația României la EMITT este condusă de Simona Man, președinte al ANT, care a participat la ceremonia de deschidere a manifestării alături de autoritățile turce și șefii delegațiilor celorlalte țări prezente (Insulele Seychelles, Cuba, Italia, Egipt, Grecia, etc.) și la tăierea panglicii alături de ceilalți demnitari din sectorul turism prezenți.

După ceremonia de deschidere, primarul Istanbulului Kadir Topbaș a vizitat standul României și felicitat delegația țării noastre pentru participarea la această manifestare expozițională.

Standul Romaniei a primit premiul „Best Performance of EMITT 2015” pentru decorare deosebită, complexitatea broșurilor prezentate, evenimentele de la stand.

EMITT este cel mai important târg de turism din Republica Turcia, în ultimii ani poziționându-se în clasamentul celor mai importante la nivel european și internațional. Manifestarea este dedicată atât specialiștilor din sectorul turism (instituții naționale și internaționale de turism, asociații profesionale, tour-operatori și agenții de turism, lanțuri hoteliere) cât și publicului. Târgul reunește anual peste 50.000 de vizitatori de pe piața turcă și cea internațională.

Turcia reprezintă o piață importantă pentru România în special pentru turismul de proximitate, și este o piață emergentă, care generează anual fluxuri de peste 12 milioane de turiști care călătoresc în afara granițelor propriei țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302