TUI TravelCenter: Vânzările de pachete turistice au crescut cu 75% în S1

TUI TravelCenter: Vânzările de pachete turistice au crescut cu 75% în S1
person Horeca
access_time_filled

agentietuiCifra de afaceri a Touring Europabus România, compania care deține rețeaua de agenții de turism Eurolines și TUI TravelCenter – reprezentantul exclusiv în România al TUI Travel PLC, s-a majorat cu 34% în semestrul I al anului față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la nivelul de 107.946.328 lei.

Potrivit reprezentanților companiei, trendul ascendent al cifrei de afaceri s-a datorat în primul rând procesului de îmbunătățire continuă a serviciilor de consultanță în alegerea călătoriei, proces care a atras clienți noi și a fidelizat clienții existenți deja. Totodată, creșterea vânzărilor este susținută și de dezvoltarea rețelei, de calitatea serviciilor turistice marca TUI și de implementarea unui amplu proces de excelență în servicii menit să aducă satisfacție maximă clienților TUI TravelCenter și Eurolines, se arată într-un comunicat de presă.

Rețeaua TUI TravelCenter și Eurolines numără 77 de agentii de turism, dintre care 14 au fost deschise în acest an. Cu un număr de 77 de puncte de lucru, Touring Europabus România deține cea mai extinsă rețea de agenții din România.

O creștere substanțială, de 75%, s-a înregistrat în primele șase luni ale anului la vânzările de pachete turistice distribuite prin rețeaua TUI TravelCenter și Eurolines. Majorarea vânzărilor se datorează în mare măsură atuurilor brandului TUI și calității produselor turistice oferite prin TUI TravelCenter și Eurolines, a consultanței care însoțește procesul de vânzare și dedicării față de nevoile clienților, consideră reprezentanții companiei.

Principalele linii de business ale Touring Europabus România care au înregistrat cele mai importante creșteri în perioada ianuarie – iunie 2013, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2012 sunt:

  •  +75% pentru vânzarea de pachete turistice distribuite prin rețeaua de agenții TUI TravelCenter și Eurolines;
  •  +20% la biletele de avion;
  •  +8% la activitatea de transport internațional cu autocarul operat sub brandul Eurolines. Numărul de linii operate de către grup s-a extins prin exploatarea relației Dortmund și, recent, Eurolines a introdus o nouă cursă externă, cea către Bordeaux. Autocarele Eurolines asigură conexiunea gratuită la internet pe teritoriul României.

Despre Touring Europabus România

Touring Europabus România este membră a Grupului Eurolines, grup care a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 152.669.243 lei, o creștere de 25% față de primul semestru al anului trecut. Din Grupul Eurolines fac parte 18 companii din România, Germania și Rep. Moldova în cadrul acestuia activând un număr de 500 de persoane.

Din 1997 deține cel mai important brand european de transport internațional de pasageri – Eurolines.

Din 2011, Touring Europabus România este reprezentantul exclusiv în România și Republica Moldova al celui mai mare tour operator din lume, TUI Travel PLC, prin intermediul TUI TravelCenter.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302