Turism și în extrasezon pe litoral

Turism și în extrasezon pe litoral
person Horeca
access_time_filled

citybreaklitoralAsociația Litoral – Delta Dunării a organizat miercuri, 23 septembrie a.c., o întâlnire cu agenții economici din Constanța – hotelieri, reprezentanți ai restaurantelor și agențiilor de turism. La această întâlnire au fost discutate detalii referitoare la lansarea unui nou program special, „City Break la Constanța”, informează ALDD într-un comunicat.

Obiectivul programului îl reprezintă promovarea acestei zone în extrasezon prin oferirea unor tarife maximale speciale. Pachetul turistic va include 2 sau 3 nopți de cazare, alături de o serie de servicii suplimentare. Astfel, turiștii care vor opta pentru un city break în Constanța vor putea vizita principalele atracții turistice din oraș și vor putea savura preparate tradiționale din pește și fructe de mare.

De asemenea, la întâlnirea de ieri au fost propuse și alte servicii de care ar putea beneficia turiștii care ajung în Constanța: spa, tur ghidat al orașului, plimbare pe mare.

Programul va fi definitivat în cel mai scurt timp, și va fi disponibil prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT.

Odată cu încheierea sezonului de litoral, a venit momentul să ne îndreptăm atenția spre transformarea orașului Constanța într-o destinație turistică de 12 luni pe an. M-am gândit să propunem românilor să descopere orașele României în varianta de city break, și nu doar orașele europene, așa cum sunt obișnuiti. Am invitat hotelierii, proprietarii de restaurante pescărești, agențiile de turism și autoritățile locale la un comandament de lucru pentru a defini un program special: City break la Constanța.

Ca noutate absolută, pachetul va include nu doar cazare cu mic dejun, ci și un voucher gratuit de intrare la atracțiile turistice din județ, ci și un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescărești din Constanța și din județ care vor intra în program! Ca o componentă de educație, vrem să îi convingem pe români să mănânce pește și fructe de mare proaspete, din Marea Neagră, acasă, în România! Vom lansa în scurt timp tarifele și opțiunile de cazare și masă, astfel încât cei interesați să poată beneficia de program încă din această toamnă„, a declarat Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Sursă foto: radioconstanta.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302