Turismul de sănătate, dezbătut la Eforie Nord

Turismul de sănătate, dezbătut la Eforie Nord
person Horeca
access_time_filled

congresturismsanatatePrimăria orasului Eforie lansează invitația la Congresul Medical „Calitate și competitivitate în balneologie”, eveniment ce se va desfășura în data de 2 mai 2015, la Mirage MedSPA Hotel, Eforie Nord.

Evenimentul îsi propune să promoveze potențialul zonei litorale în vederea dezvoltării turismului balnear prin integrarea serviciilor medicale și a celor turistice. Creșterea competitivității destinațiilor de turism de sănătate la nivel național și internațional este condiționată de calitatea serviciilor medicale și de capacitatea integrării acestora în produse complexe de turism de sănătate.

Considerând cele de mai sus, temele dezbatute în cadrul evenimentului se vor centra pe problematica calității în balneologie și pe oportunitățile create la nivel local și regional pentru valorificarea potențialului natural și uman existent, se arată într-un comunicat. Standardizarea criteriilor de calitate și certificarea stațiunilor balneo climaterice vor reprezenta de asemenea teme de interes în cadrul evenimentului.

Promovând o abordare multidisciplinară în domeniul balneologiei și concentrându-se pe tematica calității în turismul de sănătate, congresul medical va crea o platformă de comunicare între actorii din domeniul turismului de sănătate de la nivel local, dar și între aceștia și reprezentanți ai instituțiilor centrale din domeniu.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, reprezentanți ai unităților de profil (spitale, sanatorii, baze de tratament, hoteluri), reprezentanți ai organizațiilor profesionale din domeniu, jurnaliști și formatori de opinie din domeniul turismului de sănătate.

Sursă foto: www.sindromania.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302