Vitis Metamorfosis transformă un conac în centru turistic viti-vinicol

Vitis Metamorfosis transformă un conac în centru turistic viti-vinicol
person Horeca
access_time_filled

Vitis Metamorfosis, producător de vinuri premium din Dealu Mare, a investit în achiziționarea unui conac din județul Buzău, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare a companiei, începută în 2013. Tranzacția este estimată la 90.000 de euro. Proprietatea se află în localitatea Năeni și va fi renovată complet și transformată într-un centru turistic viti-vinicol, se arată într-un comunicat. Investițiile planificate în refacerea construcției sunt estimate la aproximativ jumătate de milion de euro. 

,,Încă de când s-a început investiția în Vitis Metamorfosis, ne-am dorit să găsim o modalitate prin care să contribuim la creșterea turismului viti-vinicol în zonă. Mai mult, ne bucurăm că am reușit să achiziționăm această proprietate, pentru că se află în mijlocul viilor nostre, iar zona are un mare potențial enoturistic. Ne dorim să transformăm conacul astfel încât să ofere cazare și servicii turistice specifice industriei vinului, la standarde internaționale. Planurile noastre includ și amplasarea unui mic magazin de desfacere pentru vinurile noastre, în interiorul conacului”, a declarat Giancorrado Ulrich, președintele Vitis Metamorfosis.

achizitievitismetamorfosis

Proprietatea are o suprafață de un hectar, iar construcțiile sunt formate dintr-un corp central și anexe, unde pot fi amenajate aproximativ 15 camere pentru cazare, o sală pentru un restaurant și spații pentru organizarea unor degustări de vinuri. Clădirea a fost construită în anul 1920 de către un arhitect de origine italiană și a aparținut familiei Fințescu.

Ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare a companiei, Vitis Metamorfosis a trecut recent și printr-un proces de rebranding. Acesta a constat, pe de o parte, în schimbarea identității vizuale – a logo-ului și a etichetelor de pe sticlele de vin. Pe de altă parte, începând cu anul acesta, vinurile vor fi promovate sub numele-umbrelă de Viile Metamorfosis.

Sursa foto: www.vitis-metamorfosis.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302