45 de societăţi hoteliere au intrat în programul ”O săptămână la Munte”

45 de societăţi hoteliere au intrat în programul ”O săptămână la Munte”
person Horeca
access_time_filled

Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat astăzi lansarea programului „O săptămână la munte”, care va fi derulat în perioada aprilie-iunie 2011, împreună cu Asociația Națională a Agențiilor din Turism. Programul își propune să „amelioreze” eficiența economică a activităților turistice din zona montană și să faciliteze accesul la servicii turistice a unor categorii largi ale populației.

munte program 2

Până în prezent, în acest program s-au înscris 45 societăți hoteliere din zona montană și 96 de agenții de turism care au pus la dispoziție peste 1884 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că, în cele 6 serii, peste 11.200 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiții de tarife avantajoase.

statiune la munte

Pentru a beneficia de tarifele speciale, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopți, în perioada 10 aprilie – 26 iunie 2011, fără a se valorifica camere în regim single și/sau partaje. Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopți, fără servicii de masă, sunt următoarele:

  • la hotel, vila, pensiune, cabana 2*   160 lei / sejur
  • la hotel, vila, pensiune, cabana 3*   260 lei / sejur
  • la hotel, vila, pensiune 4*                360 lei / sejur

Biletele pot fi cumpărate numai cu plata integrală, prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT din țară. Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turiști iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor și în funcție de numărul de locuri puse la dispoziție.

hotel belvedere

Locurile pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vanzare prin agențiile de turism membre ANAT. Pentru a veni în sprijinul turiștilor, organizatorii au creat pagini speciale pe site-urile www.fptr.org  și www.anat.ro unde vor fi disponibile hotelurile și agențiile care derulează acest program.

Cele mai multe structuri turistice participante la program se localizează în județele Prahova și Brasov (Sinaia, Bușteni, Predeal, Azuga, Poiana Brașov, Moeciu de Sus). Alte stațiuni care fac parte din program sunt: Câmpulung Muscel, Olănești, Băișoara, Ceahlău, Durău, Gura Humorului, Călimănești și Moroeni.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302