500 de manageri de pensiuni din România invitaţi la e-Learning

500 de manageri de pensiuni din România invitaţi la e-Learning
person Horeca
access_time_filled

Până pe 15 ianuarie 2012, 500 de manageri de pensiuni dar și actuali și viitori întreprinzători în turism sunt așteptați să se înscrie la programul gratuit de e-Learning desfășurat în cadrul proiectului „Întreprinzători în Turism – Pensiuni în România”, proiect finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM). Menționăm că acest proiect este considerat a fi cel mai mare dedicat turismului de pensiune din România.

afis2Cu un buget total de 5 milioane de euro, proiectul, care se desfășoară pe o perioadă de 2 ani (februarie 2011 – ianuarie 2013), în toate regiunile țării, are ca scop dezvoltarea unei comunități de antreprenori și manageri de pensiuni turistice care să beneficieze de instruire, informare și consultanță pentru a-și dezvolta afacerile.

Programul e-Learning de educație managerială și consultanță din cadrul acestui proiect se va desfășura pe o perioadă de 9 luni, februarie 2012-octombrie 2012 și presupune parcurgerea a 5 module de curs: Management turistic, Plan de afacere – Cerere de finanțare, Marketing și Promovare, Management Financiar, IT&C. Programul se va desfășura prin intermediul platformei e-Learning de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro și va fi lansat prin 7 seminarii regionale de inițiere, în format tradițional, desfășurate pe parcursul lunii februarie 2012.
Ca beneficiu suplimentar participării la Programul e-Learning, conform parteneriatului în proiect cu ASAJA Spania (Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores), 100 de cursanți înscriși în proiect vor fi selectionați conform unei proceduri prestabilite pentru a participa la Programul de schimb de experiență în Spania, în perioada august – octombrie 2012. Acest program consta în vizitarea unor afaceri turistice de succes și acces la bune practici europene.

pension

Absolvirea programului de educație managerială și consultanță se va face prin promovarea testelor online aferente celor  5 discipline și realizarea unui proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme întâmpinate în inițierea sau dezvoltarea afacerii proprii.
Diploma obținută la absolvire va avea certificarea Fundației Naționale a Tinerilor Manageri, Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural și a Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores – ASAJA Spania.
Pentru înscrierea în Programul e-Learning de educație managerială și consultanță și pentru mai multe informații despre proiectul „Întreprinzători în turism – pensiuni în România”, accesați site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro, secțiunea „Inscrie-te”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302