American Diner – un nou restaurant cu specific american în Bucureşti

American Diner – un nou restaurant cu specific american în Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

În prezența Amsadorului Statelor Unite la București, în data de 16 iunie 2011 a fost inaugurat un nou restaurant cu specific american, American Diner, situat în centrul Bucureștiului. Acesta a fost deschis în incinta cunoscutului club bucureștean Jukebox Venue, eveniment la care au participat, pe lângă ambasadorul Statelor Unite la București, Mark Gitenstein, numeroși membri ai comunității americane la București.

lansaremare

Cu o capacitate de 80 de locuri în interior și 70 de locuri pe terasă, noul restaurant oferă clienților un meniu specific american: hamburgeri, cheesburgeri, Buffalo Wings, Ribs, Pizza, American Waffle sau Milkshake, pregătite după rețete tradiționale din America. Decorul restaurantului este tipic american, se arată în comunicatul de presă emis de Jukebox Venue.
Restaurantul oferă și servicii de catering, clienții având posibilitatea de a face comenzi telefonice pentru livrare la domiciliu zilnic între orele 11.00- 23.30.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302