Câştigătorii Premiilor de Excelenţă în Turism 2011

Câştigătorii Premiilor de Excelenţă în Turism 2011
person Horeca
access_time_filled

A doua ediție a Premiilor de Excelență în Turism, organizată de către Asociația Best Tourism, își va premia pe 23 iunie 2011 câștigătorii, în cadrul unei Gale care va fi organizată la hotelul Capital Plaza din București. Competiția din acest an a avut 2 secțiuni:  „Premiile Juriului” și „Premiile Publicului”.
internpremiiCele mai bune hoteluri, restaurante, destinații turistice, agentii de turism, transportatori sau lideri în domeniu vor fi recompensate atât cu recunoașterea rezultatelor muncii lor, cât și cu un premiu de 3000 de Euro fiecare, constând în publicitate pe site-urile retelei Besttourism. În total, se vor acorda 100.000 de Euro
„La prima ediție, am realizat un sondaj pe cele peste 70 de site-uri ale rețelei Best Tourism, am mizat pe alegerile publicului pentru fiecare secțiune, dar nu am acordat și Premiul Publicului. Am semnalat juriului doar preferințele românilor. În acest an însă, avem câte două categorii de premii la fiecare secțiune. Pe de-o parte, acordăm Premiile Publicului, pe de altă parte, Premiile Juriului”, se arată în comunicatul de presă.

Iată câțiva dintre câștigătorii care vor fi premiați la Gala Premiilor de Excelență în Turism:

Categoria Câștigătorii Premiilor de
Excelență în Turism – 
Votul Publicului
Câștigătorii Premiilor de
Excelență în Turism –
Votul Juriului
Cel mai bun hotel de litoral Hotel Vega – Mamaia Hotel Europa
Cel mai bun hotel montan Orizont – Predeal Aurelius Împăratul Romanilor
Cel mai bun hotel de oraș Marriott – București Athenee Palace Hilton
Cel mai bun hotel din stațiunile balneo Germisara – Geoagiu Băi Germisara – Geoagiu Băi
Cel mai bun restaurant „middle class” Caru cu bere – București Caru cu bere – București
Cel mai bun restaurant „high class” Casa di David – București Casa di David – București
Cel mai bun restaurant tradițional Hanul Berarilor – București Casa Doina
Cea mai bună destinație internă Valea Prahovei Delta Dunării

Juriul competiției a fost format din: Ciprian Ene – președintele juriului- (consultant în turism, acționar majoritar la companiile din Best Promo Group), Giani Holban – secretarul juriului – (Manager General Best Promo Group), Sergiu Nedelea – președintele Federației Somelierilor din România, Teodor Călimănescu – Manager General Europa Travel – membru ANAT, Mihai Râjniță – secretar general al Federației Industriei Hoteliere din România, Maria Stoian – președinte de onoare ANTREC România, dar și jurnaliști.

Timp de 2 luni (în intervalul 15 ianuarie – 15 martie) românii au votat performerii în turism, pentru anul 2010. La vot au avut acces săptămânal aproximativ 150.000 de persoane, însumând traficul cumulat a peste 70 de site-uri de turism din rețeaua Best Tourism, printre care: vacantelitoral.ro, vacantepensiuni.ro, ghidhoteluri.ro, besttourism.ro, tvtravel.ro, hartaturcia.ro, etc.
Aflate la ediția a II- a, Premiile de Excelență în Turism „s-au născut din nevoia de a prețui printr-un calificativ pe măsura rezultatele exceptionale obtinute în anul respectiv în diverse domenii ale industriei de travel din România. În toate țările cu economie dezvoltată publicațiile și organizațiile de profil acordă, anual, distincții performerilor din branșă, care devin, apoi, repere pentru parteneri si pentru clientul final”, se mai arată în comunicatul de presă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302