Ţară sau oraşe… de închiriat

Ţară sau oraşe… de închiriat
person Horeca
access_time_filled

Pentru sezonul estival, când toată lumea își planifică concediile, există o ofertă de nerefuzat de petrecere a vacanțelor,  o țară întreagă de închiriat! Oferta este una extrem de serioasă, însă nu și ieftină.

Licht

Se poate închiria un ducat, în Alpii dintre Elveția și Austria, pentru 70.000 de dolari pe noapte. Anunțul a o fost publicat de o firmă care încearcă să convingă clienții cu bani să închirieze Liechtensteinul. Ideea este foarte serioasă. Împreună cu o firmă organizatoare de evenimente și de marketing, a inventat ceva nemaiîntâlnit: să dea în chirie ducatul!

În prețul închirierii intră următoarele servicii:
– la sosire, noii „proprietari” primesc cheia simbolică a ducatului, și nu oriunde, ci tocmai în parlament;
– dacă cineva vrea neapărat ca o stradă să-i poarte numele, se rezolvă și asta (evident, doar temporar);
– clientul își poate tipării și propriile bancnote, poate savura în voie vinurile cramelor și, la cerere, localnicii organizează și sărbătoarea stradală medieval.

– proprietarul are la dispoziție echipa de poliție locală formată din 110 polițiști, deși, cunoscând statisticile despre criminalitatea din zona Liechtensteinului, agenții nu vor avea mult de lucru.

palau_0610

Oferta conține însă o mică hibă, deși prețul este stabilit pentru o noapte, minimul este de două, ceea ce înseamnă dublarea prețului, adică 140.000 de dolari. Dar nu mai contează, având în vedere că ai o țară întreagă la dispoziție. Poți sa-ți aduci și prietenii… Dacă totuși vi se pare prea mult, agenția are și oferte mai ieftine: are la dispoziție 6 localități austriece și 3 germane de închiriat.

După ce China a scos la vânzare 176 de insule nelocuite, pentru a impulsiona realizarea de proiecte industriale sau turistice, nu ne mai miră faptul că se pot închiria țări și orașe întregi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302