Astazi se lanseaza proiectul „Fit To Tourism – Fit Tour”

Astazi se lanseaza proiectul „Fit To Tourism  – Fit Tour”
person Horeca
access_time_filled

Astazi se lanseaza proiectul „Fit To Tourism – Fit Tour”

ospatar1

 Astazi, la sediul Camerei de Comert si Industrie (CCI) Neamt, are loc lansarea proiectului strategic „Fit To Tourism – Fit Tour”. in cadrul proiectului, care se va desfasura pe o perioada de doi ani, vor fi organizate programe de calificare pentru meseriile de administrator pensiune turistica, tehnician in turism, ospatar, bucatar, camerista, tehnician in turism, hotel si alimentatie/receptioner, agent de turism – ghid. Cursurile sunt autorizate CNFPA, iar absolventii vor primi un certificat de calificare emis de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

bucatar1

Proiectul se va desfasura pe o perioada de doi ani, obiectivul general al acestuia fiind valorificarea si imbunatatirea calitatii capitalului uman din sectorul turistic in regiunile de Nord-Est si Nord-Vest, prin realizarea de programe de formare profesionala continua. Implementarea proiectului a fost demarata in luna iulie, de Camera de Comert si Industrie Suceava. Proiectul a primit finantare nerambursabila din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

receptioner1

Implementarea proiectului se realizeaza in parteneriat cu SC Consulting Group SRL Suceava, SC Tourism, Hotel and Restaurant Consulting Group SRL Bucuresti, Asociatia pentru Turism Bucovina, Camera de Comert si Industrie Neamt si Centrul Judetean de Informare Turistica Maramures.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302