MDRT colaboreaza cu UNESCO pentru promovarea Deltei Dunarii

MDRT colaboreaza cu UNESCO pentru promovarea Deltei Dunarii
person Horeca
access_time_filled

MDRT colaboreaza cu UNESCO pentru promovarea Deltei Dunarii

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va colabora cu UNESCO, in vederea promovarii potentialului turistic al Deltei Dunarii, se arata intr-un comunicat emis astazi de MDRT. in acest sens, astazi s-a decis infiintarea unui grup de lucru interinstitutional, condus de MDRT, care sa stabileasca masurile concrete de crestere economica dinamica si durabila in Delta Dunarii, de promovare a potentialului turistic si de valorificare a diversitatii culturale danubiene.

delta-lebede

Secretarul de stat in MDRT, Razvan Murgeanu s-a intalnit astazi cu ambasadorul Nicolae Manolescu, reprezentant permanent in cadrul Delegatiei Permanente a Romaniei la UNESCO. Subiectul discutiilor l-a reprezentat identificarea celor mai eficiente modalitati de dezvoltare a turismului si de crestere a vizibilitatii Deltei Dunarii, sit natural si cultural aflat pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO.

delta verde

Razvan Murgeanu a prezentat atat planurile de actiuni, cat si programele de investitii, derulate de minister, in infrastructura de turism din zona Deltei Dunarii si a regiunilor inconjuratoare, in contextul valorificarii durabile a resurselor naturale si peisagistice. La randul sau, Nicolae Manolescu si-a manifestat disponibilitatea promovarii potentialului turistic, cultural, istoric si etnic de care dispune Delta Dunarii, in vederea atragerii cat mai multor actori europeni interesati sa se implice in protectia ecologica si dezvoltarea economica a acestei zone.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302