Athenee Palace Hilton are un nou Executive Chef

Athenee Palace Hilton are un nou Executive Chef
person Horeca
access_time_filled

 

Gabriele Savini - Executive Chef Hilton

În 2006, Savini a decis să-și extindă orizonturile și să împărtășească din experiența sa despre bucătăria italiană, câștigând în același timp mai multă experiență. După ce a petrecut doi ani la St. Petersburg, în Rusia, Savini a acceptat postul de Executive Chef la Hilton Imperial Dubrovnik, Croația. Aici a susținut, lunar, cursuri despre bucătăriile internaționale, și a învățat participanții, inclusiv, cum să prepare mâncăruri japoneze precum diferite tipuri de Tempura, Sushi e sashimi, Yakitori Don, varză cu carne de porc în stil japonez etc.

hilton32

Timp de 10 ani, Savini a condus împreună cu soția sa propriul restaurant în orașul Senigallia, o experiență care i-a consolidat și mai mult pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă ospitalitate, servicii de calitate și vinuri. „După doi ani alături de Hilton, am acum onoarea de a accepta o nouă provocare și totodata oportunitatea de a-mi perfecționa abilitățile în noua funcție la Athenee Palace Hilton”, a spus Savini. „Combinația de pasiune, tehnică și folosirea produselor autentice sunt după părerea mea ingredientele ce asigură deliciul și succesul unui preparat”.

roberto

Primul proiect al lui Savini în noul rol va fi redeschiderea Restaurantului Roberto’s, care în acest moment este în plin proces de renovare. Savini este încrezător că acest restaurant complet schimbat va oferi o nouă experiență culinară și va deveni prima și cea mai bună alegere, atât a oaspeților hotelului, cât și a comunității de expați și a localnicilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302