BCR a scos la licitaţie hotelul Hercules din Băile Herculane

BCR a scos la licitaţie hotelul Hercules din Băile Herculane
person Horeca
access_time_filled

BCR a scos la licitație hotelul Hercules din Băile Herculane

Băncile nu iartă pe nimeni. Hotelul Hercules din stațiunea Băile Herculane a fost scos la licitație de BCR datorită datoriilor de 2.5 milioane de euro la bugetul de stat, cumulate în ultimii 5 ani, potrivit site-ului www.baileherculane.ro.

hotel hercules 2

Hotelul Hercules are peste 500 de locuri de cazare în cele două corpuri ale ale și este executat de Banca Comercială Romană fiind scos spre vânzare împreună cu terenul de 5400 de metri pătrați pe care este construit. „Licitația va avea loc pe 22 iunie, la ora 12.00, la sediul BCR Sucursala Băile Herculane”, a declarat primarul stațiunii Băile Herculane, Nicușor Vasilescu. Potrivit acestuia, SC Hercules SA Băile Herculane datorează BCR 3,85 milioane euro și dobânzile aferente pentru linii de credit neachitate.

hotel hercules 4

Și hotelurile Roman și Afrodita din Băile Herculane, care fac parte din aceeași societate cu hotelul Hercules, și anume SC Hercules SA Băile Herculane, au mai fost scoase la licitație din cauza datoriilor cumulate la stat de acționarul lor, Iosif Armaș.

Hotelul Roman a fost vândut firmei Casito Aerotransport SRL din Hunedoara pentru 8,6 milioane lei, în urma unei licitații pe data de 4 iunie. „Din câte am înțeles, se vor investi cinci milioane de euro, iar proprietarul își dorește un hotel de patru stele”, a declarat primarul stațiunii.

hotelul roman

De asemenea, licitația pentru vânzarea Hotelului Afrodita, care în prezent este închis, va fi reluată la o dată care nu a fost stabilită încă.

Hotelurile Roman și Afrodita au fost scoase la vânzare inițial pe 14 mai. Decizia de vânzare a celor două hoteluri a fost luată de Direcția de Finanțe din Caraș-Severin.

Hotelurile aparțin societatii SA Hercules SA, unde actionar este firma Argirom, controlată de omul de afaceri Iosif Armaș.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302