Buzaul si-a facut site specializat de turism

Buzaul si-a facut site specializat de turism
person Horeca
access_time_filled

Buzaul si-a facut site specializat de turism

Judetul Buzau are incepand cu 1 octombrie un intreg site dedicat turismului din zona. Urmand modelul altor judete din tara, precum Brasovul, Sibiul, Constanta sau Iasi, care au site-uri dedicate in exclusivitate turismului local, site-ul www.dinbuzau.ro ofera toate informatiile despre judetul Buzau: obiective turistice, oferte de cazare, restaurante sau evenimente din zona.

site Buzau

Site-ul isi propune sa scoata in evidenta tot ceea ce are Buzaul unic: Vulcanii Noroiosi, statiunea Sarata-Monteoru, barajul Siriu, Biserica dintr-o piatra, taberele de sculptura de la Magura si Naieni etc. „intr-o interpretare mulata pe suflet, www.dinbuzau.ro se vrea departe de a fi un site comercial. O alta atractie a site-ului o constituie concursurile; www.dinbuzau.ro isi propune sa ofere lunar o multime de premii”, se arata intr-un comunicat de presa. Site-ul se adreseaza atat buzoianului in cautare de noi oportunitati, cat si turistului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302