KFC gateste romaneste

KFC gateste romaneste
person Horeca
access_time_filled

KFC gateste romaneste

Cu ocazia Sarbatorilor Iasiului, KFC pregateste pentru clientii sai din capitala Moldovei meniuri speciale, ce Ãimbina produsele KFC cu elemente savuroase ale bucatariei moldovenesti. Astfel, iesenii care vor trece pragul lantului de restaurante in perioada 11 – 14 octombrie vor avea surpriza sa regaseasca in toate sandwich-urile KFC celebrii castraveti murati moldovenesti, fara a plati ceva extra.

KFC interior

in plus, in aceasta perioada, iesenii vor putea sa-si achizitioneze la oricare dintre meniurile KFC salata de ardei copti la numai 1,5 lei bucata.

KFC Romania incearca astfel sa fie cat mai aproape de clientii sai din Iasi, implicandu-se in viata comunitatii locale, participand activ la evenimentele majore ale acestei comunitati, respectand traditiile si obiceiurile locuitorilor din aceasta zona a tarii.

Acesta nu este primul demers de acest fel al KFC Romania, un proiect similar fiind derulat in luna mai a acestui an cu ocazia Zilei Constantei.

Lantul de restaurante KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network, care detine 38 de restaurante, dintre care 17 in Bucuresti si celelalte in Constanta, Timisoara, Oradea, Iasi, Brasov, Ramnicu-Valcea, Ploiesti, Pitesti, Cluj, Bacau, Targu Mures, Suceava, Craiova, Arad, Sibiu si unul in Republica Moldova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302