Carpatair lanseaza de sarbatori zboruri directe Bacau-Italia

Carpatair lanseaza de sarbatori zboruri directe Bacau-Italia
person Horeca
access_time_filled

Carpatair lanseaza de sarbatori zboruri directe Bacau-Italia

Capataircareers_KRP

in perioada 17 decembrie 2010 – 12 ianuarie 2011 Carpatair va opera zboruri directe din Bacau, cu plecare spre Roma (Fiumicino), Torino, Milano (Bergamo) si retur. Astfel, in perioada mentionata, compania va avea 18 zboruri (dus-intors) din Bacau spre Roma, catre Torino va opera 16 curse (dus-intors), iar spre Milano pasagerii vor beneficia de opt curse (dus-intors). Cursele vor fi operate cu avioane de tip Fokker 70, cu o capacitate de 72 de locuri.

„Decizia introducerii de zboruri directe de pe baza operationala din Bacau se justifica in vederea intampinarii nevoii crescute de calatorie pe zborurile din Bacau catre Italia, inregistrata in special in perioada de iarna, a declarat intr-un comunicat, vicepresedintele de marketing si vanzari al companiei, Paula Ardelean. Lansarea zborurilor din Bacau vine in contextul cresterii operarii pe ruta Italia pe tot parcursul anului, prin introducerea de zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) si Craiova.

carpataircrestere8

in prezent Carpatair opereaza peste 360 de zboruri pe saptamana spre 30 de destinatii din sase tari. Anul trecut, compania a lansat zboruri directe spre Italia, cu plecare din Bucuresti (Otopeni) si Craiova. Carpatair este cel mai mare operator aerian pe relatia Romania – Italia oferind cel mai mare numar de destinatii din cele doua tari, precum si cel mai mare numar de frecvente ale zborurilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302